Enesearenguteel pikalt kõndinud Tokko hoiatab, et niisama koolituste kuulamisest pole kindlasti kasu, kui õpitut oma ellu ei rakenda. Seega tasuks kindlasti nipid kõrvataha panna ja neid juba kohe ellu viima hakata, et muutused elus toimuma hakkaksid.
Üks viga, mida tihti tehakse, on ka see, et saadakse aru alles siis, et midagi tasub elus muuta, kui tervis on juba korrast ära, suhe katki või ollakse finantsilises augus. Tegelikult on mõistlik seda olukorda ennetada ning luua juba enne suurt krahhi selline elu nagu tegelikult soovid.

Muidugi pole ka juba augus olles hilja - kui probleemid on sügavad, tasub pöörduda muidugi spetsialisti poole, ent festivalilt saab ikka nõuandeid ja nippe.

Et astuda esimesed sammud, soovitab Tokko vaadata külgi, mis elus ehk täiendamist vajavad ning otsida neile lahendust. “Võibolla just enesearengufestivalil annab mõni esineja kätte teeotsa või nõuande, et seda eluvaldkonda parendada,” loodab ta.

Koos on inimesed, kes soovivad samuti elus edasi pürgida

Festivalil käsitletakse kolme teemat: vaimne tervis, suhted ja kirg ehk kutsumus. Oma parimaid teadmisi jagavad oma ala eksperdid - Mihkel Raud, Epp Kärsin, Inga Lunge ja mitmed esinejad veel.

Et nautida suvefestivali, on õhtu lõpuks mõnus olemine, kus Liisi Koikson teeb väikse kontserdi ja toimub ka ekstaatiline tants. Tokko sõnab, et oodatud on eelkõige inimesed, kes tahavad suhelda teistega, kes soovivad samuti elus edasi pürgida ning ühes või teises eluvaldkonnas midagi paremaks muuta.