Sarnaselt elegantse ja muretu riietuse valinud Ameerika päritolu modell ja sotsiaalmeedia mõjuisik Sofia Richie Grainge’i märgati sel nädalal samuti seda esilekerkivat kingatrendi kandmas. Ta sobitas oma merlot-tooni kingad ruudumustrilise pluusi ja mustade kõrge vöökohaga pükstega. Richie sügisene riietus oli lihtne, kuid samas peen ja seda on väga lihtne kopeerida.

Kuigi trend paistab mõjuvat värskelt, on selle saabumisest sosistatud juba kuid. Burgundiapunaseid kingi esitlesid mitmed moeloojad nii 2024. aasta sügistalvistes kui ka 2025. aasta suvistes kollektsioonides, kus šikk king lisas rõivastele elegantsust.

Modell kannab burgundipunaseid kontskingi 16 Arlingtoni 2024. aasta sügistalvise kollektsiooni esitlusel.
Tory Burchi 2025. aasta kevadsuvine kollektsioon.

Burgundiapunane on harmoonias sügispaletiga, mis koosneb mustast, pruunist ja hallist. Peen värvitrend sobib kandmiseks ka erinevate vääriskivitoonidega, nagu safiir ja smaragd, samuti heledamate toonidega, nagu roosa ja virsik. Aga miks mitte riietuda ka pealaest jalatallani burgundiapunasesse, täpselt nagu näha Gucci sügistalvises kollektsioonis?

Gucci 2024. aasta sügistalvine kollektsioon

Muuseas, tegemist ei ole pelgalt ühe hooaja trendiga, sest nagu öeldud, siis tuntud moemajad sobitasid burgundiapunaseid kingi kokku ka oma 2025. aasta kevadsuvise loominguga. Näiteks demonstreeris BOSS 18. septembril Milanos oma värsket „Out of Office“ kollektsiooni, kust leidis nii mõnegi minimalistlikuma stiiliga burgundiapunase jalavarju.

BOSS 2025. aasta kevadsuvine kollektsioon "Out of Office"
BOSS 2025. aasta kevadsuvine kollektsioon "Out of Office"
BOSS 2025. aasta kevadsuvine kollektsioon "Out of Office"

Allikas: WhoWhatWear, BOSS

Jaga
Kommentaarid