“Paide kontserdil oli põnev kuulata, mis toimub inimeses, kui ta oma patuga ei tegele ja samas, kuidas “läbitöötatud“ patt saab olla elus edasiviivaks jõuks,“ on esimese kontserdi muljed sarja looja Heili Vaus-Tamme sõnul igati positiivsed. “Kuna Helen Lokutal on väga lai repertuaar, toome publiku ette skaala kättemaksuaariast kabareelauluni. Meelega üldtuntud lood, aga pahelisust neis juba jätkub. Kadri-Ann Sumera lisab klaveril värve Turkmeenia ööst sulni kuupaisteni.“

Publik saab sõna sekka öelda ning oma mõtteid jagada kontserdijärgses arutelus, mida juhib Steven Hristo Evestus või Heili Vaus-Tamm.

Kontsert-mõtterännakud toimuvad:

18. okt Mustpeade maja Valge saalis kl 19, (koolidele kl 12 MUBAs)

19. okt Pärnu Kontserdimaja kammersaalis kl 19 (koolidele kl 12)

21.nov Paide Muusika- ja Kontserdimajas kl 18 (koolidele kl 12)

22. nov Viljandi Jaani kirikus kl 12 (nii koolidele kui ka avatud publikule)

23. nov Rugodivi saalis (Narva) kl 17 (koolidele kl 12)

24. nov Tubina saalis (Tartu) kl 19 (koolidele kl 12)

Piletid õhtustele sündmustele on müügis Piletitaskus

Koostöö Eesti Analüütilise Psühholoogia Seltsiga

Ruta Juzulenaite on Eesti Analüütilise Psühholoogia Seltsi liige ning jungiaanlik psühhoterapeut. Eesti Analüütilise Psühholoogia Selts ühendab C.G. Jungi koolkonna psühholoogiast ja psühhoteraapiast huvitatud isikuid ning tutvustab C.G Jungi töid ja edasisi analüütilise psühholoogia mõttearenguid. Lisaks terapeutilisele tööle oli C.G. Jungil ka hulgaliselt teisi huvivaldkondi, alates teoreetilisest füüsikast kuni filosoofia ja religiooniteooriani ning ka tänapäevane analüütiline psühholoogia vaatab psüühilisi protsesse sügavamalt, uurides nende tähendust nii isikliku arengu kui laiemas maailmavaatelises perspektiivis.

Paides ja Narvas on eksponeeritud ka näitus “Kuidas kunst saab aidata? Eriliste inimeste maalid ja lood“.

Kontserdid jõuavad publikuni tänu toetajatele: Neste Eesti, Must Elevant, Kultuurkapitali ekspertgrupid ja sihtkapitalid, Tallinna Kodurahu programm, Tallinna Kultuuri- ja Spordiamet, Tallinna Haridusamet, Viljandi, Tartu, Pärnu, Paide ja Narva linnad.

Piletid on müügil Piletitaskus ja tund enne algust kohapeal. Täpsem info siin.