Vahel ajakirja lugedes mõtlen, et võiksin ka lugejana oma tundeid kirja panna, aga kunagi ei jõua selleni. Õnneks on suvi ja puhkus ja täna see päev, kus mõtte pealt ka tegutsen!

Tahtsin lihtsalt öelda, et mulle väga meeldisid Mait Jüriado fotod Islandilt. Nii palju on nn klassikalisi pulmapilte, kus pruut ja peigmees seisavad üksteise embuses, ümber päikeseloojangust kuldne viljapõld. Väga lahe oli näha hoopis teistsuguseid, kargeid pulmapilte, kus loodus mängis suurematki rolli kui inimesed.

Enda pulmast, kui see kunagi peaks peetud saama, tahaksin sama ägedaid fotosid. Aitäh selle mõtte eest! Anna

Õppides eid

Ootan alati uut kuud, mil Eesti Naine ilmub. Iga kord on mingi lugu, mis mind kohe lugema kutsub. Seekord siis „Kui tubli olemisest saab koorem“. Tunnen ka ise, et olen vahel täitsa väsinud tubli ja hea olemast.

Olen ka tähele pannud, et neid inimesi saab ära kasutada, sest kunagi ei osata öelda ei − nii ka mina ise. Kui sain ükskord ei ütlemisega hakkama, siis oli paganama hea tunne. Mida vanemaks saan, seda vähem läheb korda, mida keegi teine arvab või mõtleb. Ehk see mõte lohutab? Mari-Liis

Kirjuta ja võida auhind!

Kõigi vahel, kes jagavad meiega augustinumbrist inspireeritud mõtteid, läheb loosi kaks auhinda:

  • Hermèsi tsitruseline ja puidune tualettvesi Un Jardin à Cythère, milles segunevad oliivipuude jõulisus ja pistaatsiapähkli värskus (50 ml 65.-, firmalt Riviera);

  • Eesti Naise toimetuse lemmikrõivas: koostöös Maratiga valminud efektne punane pusa (suurus XXL).

Juulinumbrist kirjutanute vahel loosisime auhinnad välja nii: Lacoste L.12.12 Rose Eau Intense For Her võitis Tiiu, Lacoste L.12.12 Blanc Eau Intense For Him saab Mari-Liis ja psühholoogiaklassika „Kuidas rääkida ükskõik kellega“ Anna. Palju õnne!

NB! Auhindade loosimises osalevad kirjad, mis on saabunud enne 12. kuupäeva! Kirjuta aadressil liis.auvaart@eestinaine.ee või Eesti Naine, Narva mnt 13, 10151 Tallinn.

Kirjade auhind Eesti Naine

Jaga
Kommentaarid