1.  Raseeri palsamiga
Kui raseerimiskreem või -geel on parajasti otsa saanud, kasuta karvade žiletiga eemaldamiseks juuksepalsamit, seda eriti jalgadel. Määri jalad palsamiga kokku, see pehmendab karvasid ja teeb raseerimise lihtsamaks. Ka nahk on libedam ja žiletiteral on parem oma tööd teha.

2.  Hambapasta vistrike vastu
Kui avastad õhtul, et näkku on ilmunud ebameeldiv vistrik, määri sellele veidi hambapastat, mis peaks öö jooksul vistriku kui mitte ära kaotama, siis kuivatama ja punetust vähendama.
Samuti võid vistrikku määrida meega, mis võitleb ebapuhtust tekitavate bakteritega.
Vistrike punetuse vastu aitab ka see, kui tupsutada koht üle silmatilkadega või purustada üks aspiriinitablett ja see niisutatud kujul nahale kanda.

3.  Avokaado parandab kuivanud nahka
Kõige enam kipuvad naistel kuivama küünarnukid, jalad ja käed. Poekreemi asemel võid neid kohti niisutada küpse avokaadoga, mis headest rasvadest pungil ja toimib efektiivse niisutajana. Kui avokaadod parajasti eriti odavad, võid püreestatud viljaga niisutada loomulikult tervet keha. Hoia avokaadokreemi peal umbes 20 minutit ja loputa seejärel maha.
Kui peres on parajasti kasvamas mõni beebi, võid eriti kuivanud kohtadele määrida ka mähkmekreemi.

4.  Hemorroidikreem näkku?
Väidetavalt kannavad paljud meigikunstnikud endaga kaasas just hemorroididevastast kreemi ja seda kindlasti mitte tervisest tulenevatel põhjustel. Nimelt aitavad sedasorti ravikreemid kiirelt alandada silmadealust paistetust ja vähendavad tumedaid ringe silmade ümber, sest kreemid toimivad veresooni ahendavalt. Küll ei tohiks sellist ilunippi hakata igapäevaselt kasutama, vaid erandjuhtudel.

5.  Puuderda juuksed puhtaks
Kui su juuksejuured on rasuseks muutunud, aga hommikul pole aega pead pesta, siis kanna juuksejuurtele õrnalt puudrit – puuder imab endasse liigse rasu ega jäta samas tänkjat muljet. Puudri puudumisel võid proovida sama nippi jahu või ka beebipuudriga. Oluline on aga puudri või jahuga mitte liialdada!

6.  Ripsmetušs varjab hallid karvad
Üksikuid halle karvu aitab varjata ripsmetušš – vali oma juustele sobiv toon ja kanna see mitmekordselt juustele.

7.  Lõhnasta oma juukseharja
Juustes püsib parfüüm eriliselt kaua, kuid selle asemel et lõhna otse juustele lasta, pihusta veidi oma päevaparfüümi juukseharjale ja kammi sellega korralikult juuksed juurtest otsteni läbi.

8.  Liimi küüned terveks
Üksikjuhtudel võid murdunud küüne kokku liimida superliimi abil ning katta selle siis küünelakiga. Ole liimi pealekandmisel aga ettevaatlik, et pärast sõrmed ja käed kuivanud liimiga kaetud ei oleks.

9.  Higipulgaga villide vastu
Kuigi apteekides müüakse juba ka spetsiaalseid tooteid, millega ennetada ebameeldivate villide teket kannapiirkonnas, võib abi olla ka kõige tavalisemast higipulgast. Tõmba paar korda pulgaga üle probleemse piirkonna, enne kui jalanõud jalga paned. Ära kasuta selleks rulldeodoranti, vaid tahket higipulka.

10.  Lusikas koolutab ripsmeid
Kui koolutaja mõju hakkab kaduma, võid lusika abil ripsmetele kaardu lisada. Aseta lusikas suletud silmale, nii et serv oleks vastu ripsmeid, ja seejärel suru sõrmedega ettevaatlikult ripsmetele.