Priscilla isa oli leitnant, kes suri õnnetuses peaaegu kohe pärast tütre sündi. Tema ema abiellus peatselt uuesti Kanada lennu­väe ohvitseri Paul Beaulieuga, kes lapsendas Priscilla. Sõjaväelasest kasuisa saadeti Saksamaale teenima, ta võttis pere kaasa ja nii sattuski 14aastane Priscilla kokku Elvisega.

Juba enne sõjaväeteenistust oli laulja kodumaal kohtunud hilisema näitleja ja telesaatejuhi Anita Woodiga ning neist sai paar. Kui värske staar läks Saksamaale sõjaväkke, jäi Anita teda truuisti ootama ja kirju kirjutama. Pärast Elvise naasmist pidid nad abielluma.

Presley aga nautis Saksamaal sõjaväeteenistusest hoolimata lõbusat elu. Tüdrukud jooksid talle tormi ja tal oli oma tuba, kus neid vastu võtta. Elisabeth Stefaniak on hiljem meenutanud, et tema suhe kujunes pikemaks kui enamikul teistel. Juba nädal pärast tutvumist ilmus Elvis 19aastase Elisabethi vanemate juurde, võlus nad oma sarmiga ära ning rääkis augu pähe, et saksa keele oskusega tüdruk võiks sekretäri ja majaabilisena nende poole kolida. Loomulikult kulus vanaema Minnie Maele, kes üüritud maja korras hoidis ja iga päev süüa keetis, väike abi ära. Elvisel oli aga kohe naabertoast tüdruk võtta, kui vajadus tekkis. Elisabethile maksti iga nädal palka, tal oli tasuta oma tuba ja toit ning kui teised tüdrukud noormeest liialt ära ei kurnanud, siis ka vahva seks võluva lauljaga. Palju noorele inimesele ikka vaja on!

Saksamaal kohtus innukas Elvis ka kuulsa vene näitlejate pere Berliinis sündinud järeltulija Vera Tschechowaga. Nad sattusid mõned korrad koos pildi peale ja hiljem tunnistas Vera, et ka magasid mõned korrad. Kuid Vera pikema suhte peale ei mõelnud, sest talle tundus Elvis liiga lihtsameelse ja ebahuvitavana. Hoolimata oma vene juurtest sai Verast Saksamaal hiljem päris suur tele- ja kinotäht.

Alaealine lemmik pidi ootama


Priscilla oli 14aastane, kui ta kohtus esmakordselt Elvisega. Tüdruk paistis oma east vanem, Elvist võlus neiu süütus ja oma­pärane kooslus sinistest silmadest ja brünetist peast. Priscilla nägi hea välja. Neid ühendas ka see, et mõlemad tundsid ennast Saksamaal üksiku ja võõrana.

Elvis Presley oli omamoodi lõhestunud isiksus. Ühelt poolt rock’n’roll, enneolematult provokatiivne muusika ja käitumine laval, mis ajas noored vaimustusest hulluks ning vanema põlvkonna ehmatusest segaseks. Noored tüdrukud, kes ennast ise lauljale külge riputasid. Teisalt pärines Elvis lihtsast religioossest Ameerika perekonnast, ta oli kohati üsna vanamoodne.