“Ma ei kõlanud kokku vanemate poolt pandud nimega ja juba lapsena palusin end maal vanaema juures kutsuda Lauraks. Välismaal reisides olin ma alati Liina. Kui alustasin meditatsioonidega, siis tunnetasin äkitselt hoopis teismoodi energiat. Nimi Getter ei sobinud minu energiaga enam, tundsin ennast ebamugavalt. Oli selline mitu kuud õhus oleku periood. Hakkasin mõtlema, mis võiks olla nimi, millega tunneksin end hästi. Siis meenus üks seik, kui tegin endale rate.ee konto ja oma esimest parooli valides kirjutasin Daliilia… See nimi kõnetas mind, kuid nii lillelisena ma ennast ka ei tundnud. Dali kuidagi sobis.“ Nii algas Dali Getteri spirituaalne teekond.

Nime ja sõnade kasutus on meie elus väga oluline osa. Igas sõnas on oma energia ning vale sõna võib teha rohkem haiget kui rusikahoop näkku. “Inimestel on kindlasti erinevad energia tunnetused. Ma tunnen ennast nii Dali kui ka aegajalt Getteri energias,” naerab õnnejuht saates. “Getter on teismeline lõbus ja lollitav, selline ketside ja dressikaga tüdruk. Dali on see, kelle kaudu eluenergia minust läbi voolab. Dali on väljapeetud, küps , rahulik ja täiskasvanulikum. Mõlemad on hästi avatud ja sooja südamega, aga ma ei saa elada ainult Dali energias, Getterit on ka vaja.“

Enda motiveerimine on kõige alus, sest mitte keegi teine ei ütle meile hommikul, et ärka üles ja hakka oma toimetustega pihta. Meie ise teeme seda, ja see, kuidas me seda teeme, häälestab meid kogu päevaks. Kas oleme unised ja tujust ära või me ärkame tänutundega uue päeva ootuses, mida head me selle päeva jooksul kogeme. "Meil on üks elu. Hakka elama,” ütleb motivatsioonikõneleja.

“Näen palju, kuidas me lükkame elamist pidevalt edasi. Me ootame, et näeksime välja piisvalt ilusad, et oleksime piisavalt kõhnad, et meil oleks piisav sissetulek või oleksime piisavalt targad. Me otsime põhjuseid, et kogu aeg lükata elamist tulevikku. Mingi hetk märkame, et nädalad ja aastad lähevad mööda ning me pole midagi teinudki ja meie tegemata asjade nimekiri muutub aina pikemaks. Näiteks ei läinud mina Erasmuse programmiga välismaale õppima, sest ei tahtnud peikast eemale minna. Ei kandideerinud mitmetele ägedatele töökohtadele, sest minu ratsionaalne meel ei tahtnud riske võtta. Ka uuringud näitavad, et inimesed kahetsevad kõige rohkem neid asju, mida tegemata jäetakse,” võtab Dali kokku oma õpetused.

Dali kinnitab, et muutus peab algama meis endis. “Tuleb mugavustsoonist välja minna. Isegi kui me saame mõnikord haiget, siis me õpime sellest ja areneme edasi. Ei tohi kinni jääda oleviku mugavusstsooni,“ kirjeldab õnnejuht oma teekonna algust, sest iseendale piiride seadmine oli ka tema elu osa.

Dali enda saadete lahutamatu sõnapaar on “tänan sind, kuulaja”. Tänulikkus annab meile jõu näha enda ümber paremat maailma. Igas päevas leidub midagi head, mille üle tänulik olla.

Kuula saatest, kuidas ennast igapäevaselt positiivse energiaga ümbritseda ja oma elule alati kauni nurga alt vaadata. Iga raskus on millegi uue ja hea algus.

Jaga
Kommentaarid