Suhete kohta ütleb Katrin kokkuvõtvalt, et alguses on romantiline faas, kus me oleme väiksemate erivajadustega ja näitame oma paremat poolt. See, mis täna on imetlusväärne, on homme iseenesest mõistetav ja ülehomme juba ebapiisav. "Tänulikkusest jääb väheks, me ei oska teineteist märgata. Me elame ajastul, kus unistada tuleb suurelt, justkui siis saaksime me kõike. Mina ei usu sellesse, sest peab oskama teha koostööd ning leppima ka raskustega. Kui asjad ei lähe nii nagu me tahame, siis on nii lihtne täna nö asi poodi tagasi viia ning tahta uut romantikat. Võtta uus on alati lihtsam," räägib Katrin.

Katrin Saali Saul on kirjutanud mitu raamatut ja need olnud tema teekonnal tähtsad verstapostid. "Kirjutades õppisin palju naistest. Kirjutatakse ikka teemadel, mis intrigeerivad ja inspireerivad kirjanikku ennast. Nii saad süvitsi mõistma ka ise neid valdkondi. „Eluterve kärgpere käsiraamat“ oli minu jaoks uus olukord ning sellest kirjutamine ka mulle endale väga vajalik.“

Katrin kinnitab, et lapsepõlvel on väga oluline roll iga inimese elus. "Ma olen näinud, et minu ema oli eluterve kuninganna (arhetüüp) ning pika perspektiiviga mõtlemine oli tema jaoks oluline. Ma kogesin oma isalt, et tüdrukud, kes on oma isade silmis printsessid, oskavad hiljem oma paarisuhtes olla kuningannad," märgib Katrin.


Kuula saatest, mis on selle targa ja põneva naise elu põhiväärtused ja olulised reeglid. Saa teada, miks minnakse suhetes tagasipöördumatult tülli ning kuidas püüelda ühiste unistuste poole.

Jaga
Kommentaarid