------------------------------

Hea Eesti Naise lugeja, kas pole nii, et elu jaguneb loogilisteks etappideks. Ja ükskõik kuidas need kellelgi ka sisustatud on – olgu see hariduse omandamine, laste kasvatamine, karjääri ehitamine, partneriga ühisosa leidmine või üksi olemisega leppimine –, jõuab pärast 40. eluaasta piiri meile kohale mõistmine, et vananemine on paratamatu.

Sõltumata sellest, kas sul on lapsi, naudid sa elu koos partneriga või mitte, on vananemise tajumises midagi üksildast. Selles on arusaamine, et edasisel teekonnal nõuab senisest palju rohkem tähelepanu tegelane nimega MINA. See nõudlik kaasteeline tahab mõtestada minevikku ja näha sisukat tulevikku.

Naise teekonnast elukaarel räägib eelmise aasta lõpus ilmunud raamat „Aeg. Teekond nimega Naine”, mille lood kogus kokku Tiina Ristimets ja fotod jäädvustas Olga Makina. Läheneva naistepäeva eel kutsume teid kõiki võtma aega iseendale ja osalema inspiratsioonipäeval, mis on sellestsamast raamatust ajendatud.

Et tegu pole ülearu suure üritusega ja külaliste arv on piiratud, on võimalus vestelda ja jagada kogemusi, kuulata naisi ja mehi, kelle arvamus loeb. Naudime koos ühist sööki ja koosolemist.

Kui sul pole võimalik koosviibimisele kohale tulla, vaata ülekannet veebis www.eestinaine.ee. Vaatamise juhised leiad 6. märtsil ürituse ajal eestinaine.ee veebilehelt, selleks pole tarvis spetsiaalseid rakendusi ega arvutiprogrammi. Üritust saab vaadata nagu Delfi videouudist, samuti on see järelvaadatav.

Päeva ja vestlusi juhib Eesti Naise peatoimetaja Heidit Kaio, teda toetab kirjastuse Pilgrim juht ja raamatu autor Tiina Ristimets.

Tule, tähistame ühiselt naistepäeva!


ÜRITUSE PÄEVAKAVA

Pühapäeval, 6. märtsil 2022 kella 12–18 Tallinnas Fotografiskas

11.30 Registreerimine ja hommikukohv
12.00 Avasõnad

Heidit Kaio, ajakirja Eesti Naine peatoimetaja

Tiina Ristimets, kirjastuse Pilgrim juht ja omanik

Katrin Saali Saul.
12.10 „Naiseks olemise kunst”

Katrin Saali Saul, pereterapeut, holistiline terapeut, lektor ja raamatute autor

13.00 „Küpse naise tervis”

Dr Kai Haldre, naistearst

Kai Haldre.
14.00 Lõuna

15.00 Anti-aging-meditsiin – vananemise pidurdamine seestpoolt väljapoole. Kaasaegsed võimalused”

Siret Liivamägi, Happy Aging ja REVIV Tallinna teaduspõhise heaolumeditsiini kliiniku asutaja

15.45 „Suhted. Läbi mehe silmade"

Naatan Haamer, hingehoidja ja pereterapeut

16.30 „Aeg. Teekond nimega Naine” – eluline vestlusring raamatu teemal

Riina Varts, pikaaegne juhtimis-coach; Lydia Rahula, koorijuht ja muusikaõpetaja; Aili Vint, kunstnik; Tiina Ristimets, kirjastaja

17.15 Lõppsõna

Muljetamine, melu, dringid

18.00 Päeva lõpp

Osta pilet www.piletitasku.ee. Hind on 50 eurot, see sisaldab hommikukohvi, lõunasööki ja lõpudrinki.

Jaga
Kommentaarid