Ingrid tunnistab, et teinekord asjad lihtsalt juhtuvad ja seal ei ole mitte midagi teha. "Ma mäletan, kui aastad tagasi Prantsusmaal Pariisis salvestasime suvekuumuses ühe päeva jooksul viis uudislugu ja kui olime tagasi Tallinnas, siis ei olnud isegi mitte killukest neist alles. See oli esimene kord, kus ma tööl nutsin, ligi pool tundi ma lihtsalt südamest nutsin tualettruumis töö pärast. See tohutu eeltöö ja salvestus. Täna vaatan sellele kui naljakale juhtumile," naerab Ingrid.

"Kindlasti jääb eluks ajaks meelde New York, kui ma Donald Trumpi valimiste ajal seal TV3 lugusid salvestasin. Trump Plazas sees ei tohtinud kaameraga filmida, kasutasime siis tavalist mobiiltelefoni ja saime kõik vajaliku materjali linti. Ja see hetk, kui sa seisad Times Squre’il ja oodatakse teadet, kes presidendivalimised võitis... Vaikus oli selline, et isegi nööpnõela kukkumist oleks olnud kuulda."

"Otse-eetris on alati keeruline kajastada suuri muusikafestivale, kus taustamüra on nii suur, et sa ei kuule iseenda häält. Sa põhimõtteliselt karjud hääle ära mikrofoni, teadmata, kas keegi sind ikka kuuleb ja milline on sinu hääldus. Ja loomulikult on suviste otse-eetrite juures erinevad putukad, kes lendavad, ja ma kardan herilasi! Oi, need olukorrad, kus sa tunned, et keegi mööda jalga seeliku alla ronib ja sa ei tohi seda televaataja jaoks välja näidata. Seista mitu minutit teksti rääkides paigal on väga raske, olen olnud väga lähedal sellele, et jooksen ekraanilt ära. Olen täheldanud, et kui sa midagi kardad, siis sa tõmbad seda ligi," räägib Ingrid oma kogemustest.

"Olen kakskeelses perekonnas üles kasvanud ja vene keel oli mu kodukeel. Minul on oma lapsepõlvest Lasnamäel väga armsad mälestused, see oli nii lahe aeg," meenutab telenaine.

Ingridi elukaaslane on pärit Uus-Meremaalt ning neli aastat kaugsuhet Londoni ja Tallinna vahel oli samuti imeline aeg. "Kaugsuhe on kindlasti väljakutseid esitav, aga samas annab ka selle õige tunnetuse, kas soovitakse koos olla. Kaua nii ei suuda, sest pidev pikalt ette planeerimine muutub mingil hetkel väsitavaks. Londonielu oli fantastiline periood. Praegu oleme Eestis, aga kindlasti tahaks mingi hetke veeta pikemalt aega elukaaslase sünnimaal," poetab Ingrid tulevikuplaanidest.

Kuula podcast'i ja saad teada, kas Ingrid Teesalu aprillis sündiv beebi hakkab kandma helesiniseid särgikesi või roosasid kleidikesi.

Jaga
Kommentaarid