Davai, Kadriorus, seal kohvikus, kus kõik nüüd käivad,” pakub Anne välja kohtumispaiga. „Mul on seal vastas Iris Janvieris kostüümiproov.” Kokkulepitud hommikul moemajast väljudes viipab Anne: „Tule auto peale. Benno tuli ka – sõidutab meid koju, seal on meil mugavam rääkida.”

Kõik on nagu intervjuudel Annega palju kordi varemgi. Anne põhiline hooandja, abikaasa ja mänedžer Benno Beltšikov (74) istub roolis. „Sõidame, ostame tee pealt saiakesi kaasa,” paneb lauljatar ette. Kuni ta kaupluses käib, tögab Benno: „Meie abielu jooksul pole ta pidanud kuigi palju toidupoes käima, eksib seal lettide vahele ära.”

Ent õige pea on Veski tagasi, peos õige mitu paberkotti pirukatega. „Olin kiire nagu välk,” naerab ta autosse maandudes. „Olümpiamängud on sind kiirendanud,” tögab Benno. „Need on meie pere naljad,” tõlgib Anne.

Seljataga on neilgi kahe koroonalaine jagu kahekesi koduellu eraldatust. „Meil on ju ka kärgpere, aga Soome pole me oma sada aastat käima pääsenud,” vuristab Anne köögis kohvi keema sättides.

Jaga
Kommentaarid