"Ega see diktori töö on üksiku inimese töö, sest sinu ainuke suhtlus toimub kinnises ruumis koos kaameraga. Aga mul oli siis oma mentor, kes mind alati suunas ja aitas. Me pidime olema ja olime ilmeksimatud, meid oli nii koolitatud," võtab Merle kokku oma säravamad aastad telekaamera ees.

Perekond on Merle jaoks alati olnud tähtis. Võimalus süüa oma lastega iga päev koos lõunat oli privileeg. "Kui tahad kasvatada häid lapsi, siis kuluta lastele kaks korda rohkem aega ja kaks korda vähem raha," lausub Merle kuldsed emaks olemise sõnad. Ta kinnitab, et on väga õnnelik ja uhke oma laste üle, kuigi pojaga koos kohviku pidamine ei ole alati lihtne. "Me oleme erinevast põlvkonnast ja me näeme lahendusi erinevalt. Iga pere on omamoodi ja igal perel on oma temperament," ütleb endine diktor.

Merle lisab, et oluline on olla aktiivne "Mis nii viga, et loed raamatut, reisid ja kõlgutad jalga. No see ei ole ju huvitav. Aga veelkord, tuleb aru saada oma vanusest ja sellega kaasnevast. Panus ei pruugi olla suur, aga isegi väike panus teeb elu täisväärtuslikuks ja lõbusamaks. Ma alati ütlen, et kui kohvikus on midagi viga, siis vastutab omanik. Niikaua kuni selgroogu on pean ma vastu," võtab kaunis daam oma argipäeva kohustused kokku.

Mis on Merle kõige olulisemad naiseks olemise reeglid ja mida ta on kogu elu järginud? Millised reisid on teda lummanud ja kes on tema jaoks austust väärivad inimesed? Kuula saatest, mis on Merle sära ja igavese nooruse saladus.

Jaga
Kommentaarid