Muusikakoolist saadud distsipliin ning ambitsioonikus raskustega hakkama saada on Kristelit palju elus aidanud. Olla oma vanema õe moodi ja tõestada eelkõige iseendale, et ma olen sama edukas kui tema. "Vii alustatu lõpuni, ära anna alla. Fokusseeri ühele kindlale asjale. Selleks, et õnnestuda, on vaja palju ebaõnnestuda, et aru saada, mis on õige. Kui üks strateegia ei sobi, siis katseta uut," võtab Kristel kokku oma õpetussõnad.

"Olen alati olnud matemaatikas mitte kuigi hea õpilane ning ma ei olnud kindel, kas mind üldse lastakse riigieksamile," meenutab Kristel naerdes kooliaja hirme. Emaks saades oli naisel väga selge nägemus, et lapsed on mõlema vanema kohustus ja vastutus. "Võtta enda jaoks aega tehes kompromisse ja samas mitte unustada ennast. See on koostöö. Ma nii ootan sõbrannadega reisi Itaaliasse, see on minu aeg," võtab Kristel kokku emaks olemise mõtted.

Kuula podcastist, millise spordialaga Kristel varahommikuti tegeleb ja kuidas korraldab oma päevakava ettevõtte juhtimise ning kahe poja ema ja abikaasaks olemise jaoks.

Jaga
Kommentaarid