Komistasin selle tuubi otsa kord enne karantiiniaja algust kaubamajas – tootel oli soodushind. Keerutasin seda käes, raputasin – sest nii soovitas kasutamisõpetus – ja pressisin pumpa. Oooo! See oli midagi ootamatut: keset jaanuarikuist igahalba suusailma sattusin korraga lõhnavasse kevadisse lilleaeda! PIDIN selle iluasja endale ostma, sest tahtsin õnnestavat uduvihma oma näol veel tunda, ja veel kord ja veel.


Kindlasti on neid, kellele see aroom pole nii meeltmööda, aga minu jaoks on tollel niisutajal lõhn, mis teeb meele rõõmsaks. Ja kui ta peale selle tõesti mu vähe vaevatud palgeid ka värskendab, siis on see kui kirsike tordil. Kirjad tuubi peal lubavad, et pihustatav vedelik „lisab mugavustunnet, toonust ja sära näole kogu päeva vältel“ ja sisaldab peale pinguldava hüaluroonhappe ja rahustava aaloe ka ergutavat piparmünti ning pehmendavat rebasheina… Just-just, sealt see lõhn.


Toodet võib pihustada meigi alla ja meigi peale, teha seda nii päeval kui ka öösel, kui on vajadus väikse värskenduse ja niisutuse järele. Pikal lennureisil oleks see eriti hea (aga millal me taas lendama õpime, kes oskaks öelda?).