Vanusega olen aru saama hakanud, et nüüd peab naha eest rohkem hoolistema kui varem. Kuna mu nahk on mul üsna tundlik siis iga kreemi ma nahale määrida ei julge. Hindan ilu osas naturaalsust ja looduskosmeetikat. Mu lemmikuks on saanud lõunanaabrite lätlaste looduskosmeetika bränd Mádara. Nad kasutavad ka vananemisvastastes kreemides looduslikke koostisaineid. Näites üks mu lemmiktoode Mádara Time Miracle Cellular Repair Serum sisaldab kasemahla, alguses mõtlesin, et ei saa olla et kasemahlal on sellised pinguldavad omadused, aga minu meelest seerum toimib imeliselt. Ja mis kõige parem, ei tekita mingit nahaärritust. Neil on veel üks imeline näokreem SOS Hydra Recharge Cream, mis Imendub koheselt ja muudab naha äärmiselt siledaks, ühtlaseks ning siidiseks!

Samal põhjusel, et paljud meigitooted tekitavad mu nahal probleeme avastasin enda jaoks mineraalpuudrid. Kaustan Sampure minerals mineraalpuudrit, see on mõnusalt peene teksturiga, katab hästi ja samal ajal on jätab loomuliku mulje. Lisaks püsib hästi peal ja ummista nahapoore. panen väikese koguse puudrit mineraalpuudri topsi kaanele, sealt on seda hea vähehaaval kabukipintsliga võtta ja näonahale ringjate liigutustega masseerida. Puudrit kulub pigem vähem ja seda tasuks lisada järk-järgult, et tulemus loomulik jääks. Tavaliselt modelleerin veel lihtsalt nägu natuke päiksepuudriga.

Üks ilutoode on mu meigikotis juba aastaid ja olen muidugi vahepeal proovinud ka teisi ripmsetušše, aga alati pöördun selle juurde tagasi – see on Clinique Lash Power Mascara Long-Wearing Formula. Pool-veekindel ripsmetušš, mis ei lähe laiali ka ujudes või trennis higistades. Samas seda ei pea eemaldama meigieemalduvahendiga, vaid saab sooja veega ja soovi korral näopuhastusvahendiga lihtsalt maha pesta.

Huulepulka ei kasuta ma üldse, mulle piisab hügieenilisest huulepulgast või -läikest. Väga meeldib Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick, mis niisutab imeliselt ja samas on tal ka päisekaitsefaktor 15. Seda on nii lihtsalt läbipaistva tooniga kui ka kergelt toonitud variante, mis annavad huultele ainult kerge tooni.