Minu tutvus keha hoolduse toodetega algas ehk isegi natuke sunnitult, Igapäevase jooksmas käijana olen pidanud tegelema sagedamini ka veeprotseduuridega. Algus sai aga laotud pikaajalisele sõprusele.


Kehakreemi puhul on lõhn tähtsamgi kui näokreemil, sest mingil põhjusel jääb kehakreemi lõhn pikemalt jälitama. Ehk sellepärast, et kaetud saab suurem pind? Seepärast tasub kehakreemi valida kas täiesti lõhnatu või tõesti meeldiva lõhnaga. Iga päev ei viitsi lõhnata, vähemalt mina mitte. Seepärast on mul alati kasutuses üks lõhnatu ja ka toimelt võimalikult neutraalne ihupiim. Näiteks Eucerin Ph5 light. Lõhna poolest on mulle pikka aega meeldinud Elizabeth Ardeni tee-sarja tooted, valge ja roheline tee. Nagu Elizabeth Arden White Tea Vanilla Orchid ja samuti Eizabeth Arden Green Tea Refreshing Body Lotion.


Tore leid viimasest ajast on aga erinevad koorijad. Need on siis justkui kreemid, kus sees tükid – enamasti soola või suhkru. Ka ise võib neid kokku segada kasutatud kohvipaksust, meest ja õlist. Näokoorijad on moest läinud – väidetavalt kahjustab see tundlikku nahka. Kehakoorijatel näen ma iva küll. Miks? Kortsude tekkimise loogika on selles, et esialgu veel mikrokortsu hakkab tasapisi kogunema surnud naharakke ja muud pisimustust, mis jääb kortsupõhja. Uut kraami koguneb peale ja nii see kortsuke üha süveneb. Seega tasub vaeva näha, et kortsupõhjad puhtaks küürida. Mul on kasutuses praegu Orly Rich Renewal Exfoliating Scrub ja jalgadele Dermosil Foot Salt Scrub ning sinna juurde jalamask, mis tuleb ööseks peale jätta Dermosil Overnight Foot Therapy. Liialdamata, ma pole midagi nii tõhusat varem kohanud.