Kadri oli tutvumisportaalide kaudu meest otsinud ja mõned korrad ka kohtumas käinud, aga ikka pettunud. Väikelinna mehed, kellega pubis olnuks võimalus tutvuda, olid pea kõik teada. Kõik viisakamad mehed olid ju abielus ja need ülejäänud ei olnud kuigi isuäratavad.
Marika kohta teadis Kadri, et tema visiitsuhe on üsna asine. Need nädalad, kui mees kodus oli, nokitses ta korteris midagi teha, ostis alati midagi Marikale ja tema tütrele. Aga Marika ei olnud Kadrile iial rääkinud, et ta igatseb meest koju. Kas Marika otsis interneti kaudu kedagi, seda Kadri ei teadnud. Kadrile igatahes ütles ta, et tema kuskil portaalis ei ole, sest tal on mees olemas. Kui oligi ja otsiski kedagi, siis jutukale Kadrile ta loomulikult seda ei öelnud. Kadrile küll vahel tundus, et pea kõik Eesti naised otsivad portaalide kaudu meest ja mehed otsivad naisi, justkui keegi ei olekski abielus.

Võimalik, et Kadri jutukus sai talle saatuslikuks ka järgnevas loos.
Kadri märkas, et nende linna ettevõtja Margus, tore, seltskondlik ja sportlik mees, on oma kooliõpetajast elukaaslasest lahku läinud. Ka õpetaja tuttavad kinnitasid seda.