2. Seks on kõige ohutum trankvillisaator. Teadlased kinnitavad, et voodirõõmudel on 20 korda suurem rahustav ja lõdvestav toime kui meditsiinilistel preparaatidel.

3. Meeletu raha kulutatakse preservatiividele, 6 – 10 miljardit dollarit aastas. Valdav osa valmistatakse neist Tais, peaaegu kolm miljardit tükki. Kõige kvaliteetsemaid ja ka kallimaid võib osta Suurbritanniast.

4. Kõige aktiivsema seksuaaleluga on prantslased, kes tegelevad seksiga keskmiselt 148 korda aastas, neile järgnevad sakslased ja inglased.

5. Naised unistavad rollimängudest voodis rohkem kui mehed, mehed on selles suhtes konservatiivsemad. Iga naine on vähemalt korra elus tahtnud voodis sarnaneda mõnele raamatu- või filmikangelasele.

6. Naise kliitoril on üüratu arv närvilõpmeid, peaaegu 8000. Meeste suguelundil on neid poole vähem, aga orgasmiga veab meestel siiski tunduvalt rohkem. Vaid 25% naistest kogeb igal sugulisel kontaktil orgasmi, kusjuures meeste vastav näitaja on sajast korrast kaheksakümne kuuel.

7. Seks on ka probleemiks. Just seksi pärast tehakse igal aastal 400 miljonit aborti, lisandub pool miljardit veneroloogilistesse haigustesse nakatunut ning 700 000 vägistatut.