Lia Virkus soovitab suvepuhkuse hommikusöögiks: suvine marja-kamasmuuti
Kosutav kamasmuuti valmib kiirelt ja teeb kõhule pai. Parim on see muidugi suvel värskete marjadega, kuid valmistamiseks sobivad ka külmutatud marjad. See on tervislik-kosutav jook nii suurtele kui väikestele.
Toimetas Einar Ellermaa
FOTO: Eesti Naine
Suvine marja-kamasmuuti 3-4-le Valmistamisaeg 5 minutit
500 ml keefirit või maitsestamata jogurtit 150 g vaarikaid, maasikaid ja mustikaid 2 sl kamajahu 2 sl suhkrut
Sega kõik ained blenderis või vahusta sauseguriga. Vala klaasidesse ja maiusta kohe.
Lihtsaim viis kama-marjasmuutit valmistada on segada kamajahu erinevate maitsestatud marjajogurtite hulka. Maitseb samuti hästi ja plussiks see, et iga jogurt annab uue maitse.