SÕNN
Enne, kui otsustavalt tegevusse asuda, peab sul olema piisavalt informatsiooni. Praegu aga võivad infokanalid ummistunud olla, teadmatuses võid valida vale suuna.

KAKSIKUD
Oled kaaslaste hulgas populaarne, sest taipad lennult, kuidas kellegagi käituda
ja mismoodi endast head muljet jätta. Sind huvitavad kergemad ja lõbusamad
teemad.

VÄHK
Pole kindel, et sa muust kui armastusest praegu üldse mõelda suudad. Juhused viivad sind kokku uute huvitavate inimestega, võimalik on armumine lausa esimesest silmapilgust.

LÕVI
Sulle tundub, et tagala on etemini kaitstud, kui sa teisi oma plaanidesse ei kaasa. Arvad, et paremini jõuad sihile salamisi kõveraid teid pidi liikudes.

NEITSI
Väga palju energiat sul ei ole, mõtle, kuidas seda mõistlikult kasutada. Kui alustad millegi päris uuega, võtab see tõenäoliselt tunduvalt rohkem aega ja vaeva, kui sa ette näha oskasid.

KAALUD
Saad aru, mida teised valesti teevad ja tõenäoliselt ei jäta sa ka asjakohaseid
märkusi tegemata. Too rõhk kaaslaste kritiseerimiselt pigem enda tegevuse
analüüsile.

SKORPION
On lihtsam keskenduda oma tööle ja enesearendamisele. Keegi oluline isik, kes vahepeal tundus kaugenevat, ilmub taas silmapiirile ja näed, et ta hoolib sinust väga.

AMBUR
See, mida kuuled, näed või koged, võib muuta su ellusuhtumist ja põhimõtteid. Miski paistab sootuks uues valguses ja tagantjärgi hämmastud, et sa seda varem pole märganud.

KALJUKITS
Võtad südamesse nii kiitust kui ka kriitikat. Kui osutatakse mingile puudujäägile su töös, võid lausa solvuda. Proovi mitte võtta asju liiga isiklikult.

VEEVALAJA
Emotsioonid võivad olla segased, tunned ehk ebamäärast hirmu tuleviku ees. Üritad selle vältimiseks midagi ära teha, aga ootad lahendust pigem teistelt.

KALAD
Oled närviline, ärritud kergesti. Rutiinsest tööst tüdined kergesti, vajad vaheldust ning võimalust ennast arendada ja proovile panna. Vabadusevajadus tekitab ehk soovi sildu põletada.