JÄÄR

Jõudu on palju, sa ei karda mitte keda kuraditki. Valitseb oht autoriteetidega vastuollu minna. Kui kedagi paika panema tikud, ole valmis vaenulikuks reaktsiooniks ka tema poolt.

SÕNN

Liikluses sunni end vaoshoitusele, isegi juhul, kui keegi teistest autojuhtidest väga jaburaid manöövreid teeb. Ära mõlguta rooli taga mõtteid, mis sind kuidagi ärritada võivad.

KAKSIKUD

Kui sa täna sõpradega kohtud, võiksite ette võtta midagi niisugust, mis nõuab omajagu füüsilist pingutust. Niisama jõude istumine ja lobisemine võib kogemata kombel vaidluseks paisuda.

VÄHK

Armusuhtes võib kiskuda võimuvõitluseks. Sinul ja su kallimal on ilmselt mingites põhimõttelistes küsimustes erinevad seisukohad, sina juba naljalt enda arvamusest ei tagane.

LÕVI

Mõõdukas füüsiline koormus mõjub su tervisele hästi. Ent ära alusta kiirustades suurt jõudu nõudvaid treeninguid (eriti juhul, kui sa end ammu liigutanud ei ole). On oht endale liiga teha

NEITSI

Sulle võivad tugevaid elamusi pakkuda üritused, mis kätkevad endas jõulisi vaatemänge. Küllap elad entusiastlikult mingile spordivõistlusele kaasa.

KAALUD

Kindlasti ei ole see hea päev selleks, et uut kallimat oma vanematele tutvustada. Ka kauaaegse kaasaga koos ei ole vast vaja vanematekodu
külastada. Vastuolusid tasub eos vältida.

SKORPION

Küllap põled soovist oma arvamust valjuhäälselt avaldada. Oled hästi kriitiline, nii iseenda kui ka teiste inimeste suhtes ega anna naljalt kellelegi armu.

AMBUR

Rahaasjadest rääkides võid oma ideed edukalt läbi suruda, ent samas on võimalik ka see, et tekivad erimeelsused vestluskaaslasega ja sa ei suudagi neid rahulikul viisil lahendada.

KALJUKITS

Päikese ja Marsi pingeseis võib mõjutada kodust õhkkonda. Kellegi arvamusavaldust võid tõlgendada rünnakuna enda seisukohtade
vastu ning pikemalt mõtlemata vasturünnakut alustada.

VEEVALAJA

Kellegi sõnad võivad tabada hella kohta sinu südames, mistõttu võid kergesti solvuda ja eemale tõmbuda. Ära jää negatiivseid tundeid endas kandma, leia võimalus need välja elada.

KALAD

Sõprade rahaasjad on nende vastutada. Ära proovi neid noomida ja õpetada, kuidas oleks mõistlik rahaga ringi käia või mismoodi tuleks äriasju ajada.

Palju õnne, Jäär! Algavasse aastaringi saad kaasa tugeva energialaengu. Väga palju sõltub sinu tarkusest – saad seda kasutada nii millegi uue üles ehitamiseks kui ka lihtsalt lõhkumiseks ja suhete rikkumiseks. Tasub panustada karjääri edendamisse, tehes kaaslastega koostööd, mitte aga vastandades neid endale kui võimalikke konkurente. Armuelus on võimalikud olulised arengud ja saatuslikud kohtumised.

Tänased sünnipäevalapsed: HEIKKI ERNITS, JAAN TÄTTE, TOMMY HILFIGER, LARA FLYNN BOYLE

Nimepäevad: ALBINA, ALBI, ALBE, BIANKA, VALGI

Muide, täna ja homme on sobivad päevad ka lehtköögivilja külvamiseks ja istutamiseks ning toalillede kastmiseks ja väetamiseks. Viljapuude ja -põõsaste
tagasilõikamiseks on aeg sobimatu!

Telli „Eesti horoskoop 2018“ soodushinnaga: raamat24.ee, 666 2233, tellimine@kirjastus.ee