Edda Paukson ütleb, et on tüüpilise Veevalajana “isepäine ja vabadust armastav. Teen, mis tahan, ja mulle ei meeldi, kui mind piiratakse.”

Pole kahtlustki – ta on kuraasikas naine, kes ei hiili, külg ees, vaguralt läbi elu. „Elada tuleb nii, nagu hing ütleb!”
Edda teab, et armastus on kunst. “Iga naine peab ahvatlema oma meest ja mees oskama naise jaoks macho olla.” Temalt küsitakse tihti nõu, mida planeetide seis armuasjus näitab. “Paljud kurdavad, et suhetes on kõik halvasti. Aga vaatan siis, et oi kurivaim, oled ju ise süüdi... Kui teinekord on andestada vaja, siis ei osata. Seda leian küll, et peab olema ustav ja truu. See ei ole õige, et ühel on kõrvalsuhe ja ka teisel ning selle kohta öeldakse, et noh, praegu on kõigil ja see on ok... Mina leian, et partnerit ei tohi reeta!”

Mõnikord on helistajal aga kahtlus, et kaasale on tekkinud kallim. Ja ehk võiks nüüd armas astroloog planeetide seise uurida. Sel puhul Edda ei aita: “Ühelgi astroloogil pole õigust teha teisele inimesele astroloogilist prognoosi. Olen öelnud, et las too teine pool tuleb siia ja kui tahab, siis pärast ise räägib. Eesti Astroloogide Liidus on normid päris karmid, ei ole nii, et räägin kellest tahes...”

Seda, et amet nõuab ka psühholoogi rolli, on Eddale ammugi selge: “Vahel piisab lihtsalt rääkimisest, ei olegi vaja astroloogiat igale poole toppida.” Aga seda meelt on ta siiski, et “kui suhe on ammendunud, tuleb see ära lõpetada. Olen ise sellises peres kasvanud, kus asi oli katki.”

Edda tunnistab, et mõtleb minevikule liigagi palju: “Võiks tulevikule rohkem mõelda, aga mul on väike unistuste kriis...” Samas iseloomustab naine end kui rahutut hinge, kes pähe karanud mõtte ka teoks teeb. “Igas asjas peab olema põnevust!”