1. Kiirenda ainevahetust külma ja kuuma varieerides.

Temperatuuride vaheldumine parandab vereringet, niisiis reguleeri vee soojust duši all käies kord külma, kord kuuma poole. See annab reipust ja parandab jumet. Pärast dušši võid „ehmatada“ silmaaluseid sügavkülmast võetud lusikate või jääkuubikute puudutusega.

2. Turguta palet kiirmassaažiga.

Samal ajal kui pesed nägu ning kannad palele seerumit-kreemi, kuluta paar ekstraminutit näomassaažile. Nõnda parandad nii vereringet kui üldist enesetunnet.

3. Elusta nägu maskiga!

Suur osa meist vaevalt soovitatud päevast vedelikukogust tarbida viitsib, seega kannatab veepuuduse all lisaks kehale ka nägu. Sel juhul on niisutav näomask igati omal kohal, vähendades kuivale nahale tekkivaid kortsukesi-joonekesi ning taastades särava jume. Iseäranis hästi mõjuvad hüaluroonhapet sisaldavad näomaskid, mida tasub nahale kanda kohe pärast pesu, et toime oleks tõhusam. Kui kodus näomaski parajasti ei leidu, võib kosutava segu saada ka köögikapis leiduvast, näiteks avokaadost ja oliiviõlist või banaanist ja kaerahelvestest. Loomulikult tuleks vett ka seespidiselt tarbida!

4. Lisa särtsu meigi ja rõivastega!

Kui näomask ja -massaaž ei aita ning pale tundub ikka kuidagi loppis, ürita tähelepanu kõrvale juhtida näiteks kireva kampsuni või silmatorkavate kõrvarõngastega. Ka erksatooniline huulepulk sobib, juhul kui selle toon kahvatust senisest rohkem ei süvenda.