„Olin täitsa üllatunud, kui avasin testimiseks saadud paki ning leidsin tooted, mis lubavad nahka noorendada, trimmida ning vähendada kortse. Enda meelest olen ma nimelt ikka veel liiga noor, et selliseid tooteid kasutada. Siis aga vaatasin korraks passi ja sain aru, et olen vist tõepoolest juba antud toodete sihtrühm.

Pakend oli ilus ja uhke ning süsteem lihtne ja arusaadav: kanna puhtale nahale hommikuti kreeme numbritega 1 ning 2; õhtuti 3 ning 4. Lugesin hoolega läbi, mida tooted teha lubavad ja olin ausalt öeldes pisut skeptiline. Kreemide juurde käiv jutt tundus pisut liiga ilus – kohe kümme aastat nooremaks? Aga see ei seganud mind muidugi katsetama asumast!

Üldiselt on minu näonahk pigem kuivapoolne. Töö tõttu tehakse mulle tihti grimmi, kuid vabal ajal käin enamasti ringi puhta palega. Kuna olen suhteliselt energiline ja emotsionaalne inimene ning kipun vahel tundeid ka näoga väljendama, on mul kindlasti mõningased miimikakortsud. Kui päris aus olla, siis pole mul väikeste kortsude vastu midagi, need pigem meeldivad mulle –  lisavad pisut elutarkust. Pigmendilaike ma endal märganud pole.

Aga nüüd toodetest lähemalt. Tegin igal õhtul ja hommikul kõik täpselt nagu õpetuses kirjas.

Mulle meeldis, et kõik tooted olid peaaegu lõhnatud ning kerge ja hästi imenduva tekstuuriga. Kõige mõnusam oli, et nägu püsis niisutatuna terve päeva. Minu enda vaatluse järgi tundus ka peegelpilt värske, särav ja päikeseline. Aga selle, kas paistan nüüd ka kümme aastat noorem, jätan teiste otsustada. Igatahes jätan endale selle brändi kindlasti meelde!“ lubab Karin Rask.

Morganna`s Alchemy näol on tegemist innovatiivse hooldusega, mis sisaldab kõrgtehnoloogiliste taimsete tüvirakkude ja peptiididega tooteid, mis lubavad naha vaid nelja nädalaga taas nooruslikuks muuta. Mida täpsemalt oodata?

-  Nahk on niisutatum;

-  56% vähem pigmendilaike pärast kuuekuulist kasutamist;

-  35% pinguldunum nahk ja 45% parem toonus vaid ühe kuuga;

-  naha tekstuur on siidisem ja pehmem, karedus vähenenud;

- siledamad palged, vähem kortse ja suuri poore ning punetust nahal.

Morganna´s Alchemy tüvirakkudega tooted leiad Rosena.ee dermakosmeetika e-poest. Novembris tüvirakkudega noorendavate toodetega kaasa kingitus (v.a 10 ml minitooted).