Evely Ventsli: Olen eelnevalt korduvalt käinud fotoepilatsiooni protseduuridel, sest see tagab ainsana tüütute ihukarvade kadumise püsivalt ja pealegi valutult. Seda suurem oli mu rõõm kui sain teada, et fotoepilatsiooni saab teha nüüd ka kodust lahkumata, kiiresti ja mugavalt ise kellegi abi kasutamata. Braun IPL Silk-expert 5 fotoepilaatorit oli kasutada väga lihtne ja mugav – tegemist on igati vajaliku aparaadiga, mis võiks kindlasti kodus olemas olla. Aparaadi tugevuse valimisel olin alguses veidi ettevaatlik. Küll aga on väga tore, et tootel on IPL-seade, mis ise reguleerib valgustugevust vastavalt nahatoonile, ja tänu sellele oli oluliselt kindlam ja julgem seda ka õrnemates piirkondades testida. Väga meeldis toote lihtne ja ilus disain, stiilne välimus ja eriti mugav kasutusviis.

Evely Ventsli (Martin Saar)

Braun IPL Silk-expert 5 on kõige ohutum ja kiirem, ainus SensoAdapt™ tehnoloogiaga IPL-seade, mis hindab kuni 80 korda sekundis nahatooni ja kohandab sellest lähtudes valgustugevust, et tagada parim ning nahale ohutuim tulemus. Unikaalne disain jälgib naha omadusi ja kohandub nendega, et eemaldada püsivalt silmaga nähtavad karvad. Kasutada saab seda nii kehal kui ka näol. Seade ei vaja laadimist, geele ega lampe, selle 300 000 välgatusest piisab terve keha hoolduseks kuni 15 aasta vältel ning lisaks kehtib seadmele 60 päeva raha tagasi garantii!  

Kodus kasutataval fotoepilaatoril on kaks valgusrežiimi. Tavarežiim, sh libistamisrežiim tagab kiire ja tõhusa hoolduse ning sobib näiteks kätele, jalgadele, rinnakule ja seljale, kusjuures käte või jalgade hoolduseks kulub kõigest 8-10 minutit! Õrnhoolduse režiimi, sh vajutusrežiimi võiks eelistada seadme esmakordsel kasutamisel ning tundlike või väikeste ja raskesti ligipääsetavate piirkondade, näiteks näo, kaenlaaluste ja intiimpiirkonna hooldamisel. Sellel režiimil reageerib seade nahatooni muutumisele sama kiiresti ja täpselt kui tavarežiimil, kuid kiirgab nõrgemat valgust.

Braun IPL Silk-expert 5 fotoepilaatori kõigest kolme kasutuskuu järel väheneb karvakasv 94% võrra. 89% naistest kogesid märgatavaid tulemusi ka siis, kui viimasest kasutuskorrast oli möödunud 12 kuud. Raseerimisest ja vahatamisest tekkinud sissekasvanud karvad, punnikesed ja nahaärritused on eilne päev ning nahk on pehmem ja siledam, sest vahatamine ja raseerimine kuivatavad ja rikuvad nahka.

Brauni IPL tehnoloogial põhinevad fotoepilaatorid on saadaval Euronicsi kauplustes ja veebipoes www.euronics.ee