Staažikail käijail on lisaks autokaravanile korralik välikatus, mille alla mahub pere söögilaud koos grilli ja kõige vajalikuga. Või on tehnikamehest pereisa kontstrueerinud tellingutest lausa “villa”, mille ülakorruse diivanilt otsevaade võistlusrajale!

Künklikul motorajal toimuva põhjalikum analüüs jäägu sportdiportaalidele. Vaid niipalju, et õhulende sooritavaid rattureid ja külgkorvimeeste (see pole ju mingi turvaline külgkorv, vaid metallist plate, mille küljes kinnihoidmise stange!) liigeseidmurdvat “aeroobikat” pealt vaadata krutib nõrganärvilise adrenaliini sama kõrgele, kui võistlejate oma. Just adrenaliini pärast see kaelamurdev spordiala valitakse, nagu kinnitas üks võistluseast välja kasvanud mehepoeg.“Siin muutuvad kõik mehed tagasi poisteks ja poistest motorajal saavad mehed,” lisa ta.

Kirevust jagub motofestil nii emotsioonides kui silmale. Alustades tsiklimeeste ülikondadest, mis koos sõidukitega virvendava mosaiigi moodustavad. Moetoimetaja lemmikuks olid Briti motikameeste Barbie-roosad kombinesioonid! Kuid oma outlook´i tuunimisel pole ka fännid ükskõiksed olnud, on nii fännisärke kui päevakohaseid kirevaid lisandeid. Naispubliku jalas näeb tänu sumedale suveilmale hulgaliselt hotpantse – motikate mürin ja seksikad siresääred on ajast aega kokku käinud!