Traditsioonilised märksõnad – mitu keerdu looklev järjekord sissepääsu ees ja palju paljast keha lavalaudadel – hoidsid seegi kord järjepidevust. Vastukaaluks ilmutas end täiesti uus kontseptsioon ellujäämis-turvariietuse näol. Vateeritud mantlid ja jakid, mida saab hõlpsalt muuta vatitekiks ja arhitektoonilised vormid, mis loovad kehale vajaliku mimikri.

Kuna moeshow näol on tegemist ka moevõistlusega, valis ka Eesti Naine väja oma lemmikud. Meie kindel sümpaatia kuulub peavõidu noppinud Frida Jõele modernse vormi ja taaskasutuskäsitöö meisterliku liitmise eest. Laima Jurcale vildikajoonistuse ja värvide ühendamise eest tõsiseltvõetava tehnoloogiaga. Evgeniya Dolgopolovale fantastiliselt kauni ja keeruka töömahukusega moesatiiri eest! Katrin Aasmaale väga hea teostusega vaimukuse eest rahvuste lõimumisele pühendumisel. Krista Tulpile laheda meigi ning perfokaardi- plastlipikute ajastu meeldetuletamise eest. Sirli Pohlakule võimsate vormiotsigute eest kõige silmatorkavamate jalgade kohal! Ja muidugi kõigile ALL STAR showl osalenud “veteranidele”, kes oskasid üllatada nii terava päevapoliitika tunnetamise kui hüper-super vormidega ja... veelgi paljastavamate kostüümidega kui ennemuiste. Üllataja auhind kuulub Tiina Talumehele ja Andro Kööpile. Enam ägedamaks minna ei saa!

ERKI Moeshow galerii pildistas disainer Margus Haavamägi, kes jäädvustas ka kõige esimese moeshow 1982. aastal. Pressifotod tegi Mark Slavin.