Pole vist inimest, kes oleks oma kehaga rahul. Hea füüsilise vormi saavutamine võtab aega ja pingutust.  Enese kehaga rahulolemise kiiremaks suurendamiseks tuleks veeta võimalikult palju alasti, et harjuda oma kehaga. Kõige parem on seda teha muidugi öösiti voodis.

2.  Oled õnnelikum

Kui veedate öid voodis kahekesi, tasub nautida teineteise naha puudutust ja seda on parem muidugi teha alasti magades. Nahakontakt toodab sinu kehas oksütotsiini, hormooni, mis suurendab õnnetunnet.

3.  Väldid tupeseent

Kui sinu alakeha ei saa õhku on see soe ja niiske pinnas soodne kasvupinnas bakteritele ja tupeseenele. Alasti magades on alakehapiirkond kuivem, õhutatum ja tervem.

4.  Aitab välja puhata

Alasti magamine aitab sind vabastada mitte ainult riietest, vaid ka argipainetest ja pingetest. Teadlaste sõnul puhkab kõige paremini välja just alasti magades.

5.  Vilkam seksuaalelu

Alasti magades on palju tõenäolisem, et lihtsalt uinumise asemel toimub voodis hoopis vilgas elu. On aga tõestatud, et regulaarse seksuaaleluga inimesed on rõõmsamad, tervemad ning produktiivsemad nii tööl kui vabadel hetkedel.

Allikas: internet