Kas oled kunagi mõelnud, mis tunne oleks olla oma linnas puhkaja? Võtta aeg maha ja näha kõike tuttavat uuest küljest, märgata seda, mida oled seni pidanud iseenesestmõistetavaks ja millest korduvalt mööda sammunud – nii võib avastada hoopis uue kogemuse ja linna, mis on tohutult ilus ja avastamist väärt. Erilise vaatenurga annab selleks pilvepiiril kõrguv Swissôtel Tallinn, mille tubadest ja restoranidest avanev panoraam paneb nägema oma linna kõige tavatumal moel – meri ja sellel seilavad laevad, majakatused ja vilkad kesklinna tänavad on kui peopesal – ning võib lasta pilgul silmapiiril puhata.

Maitseelamused kolmel tasapinnal

Kõige kõrgemad vaated avanevad hotelli 30. korrusel asuva gurmeerestorani ja baari Horisont akendest – esmaklassilise teeninduse ja luksusliku atmosfääriga restoranis, mille maitseelamused on viie-tärni-köögi väärilised. Lisaks teistele tunnustustele pälvis Horisont möödunud aasta lõpus gastronoomiakonkursil Silverspoon auhinna Eesti parima fine-dining restorani, parima teeninduse ja parima taimetoidu pakkuja kategoorias. Peakokk Marko Sõmeri suur kirg toidu vastu, pikaaegne kogemus ja õpingud tuntud Briti koka Gordon Ramsay käe all on innustanud teda välja töötama maailmatasemel maitsekombinatsioone. Sommeljeede soovitustel antakse hõrkudele roogadele viimane lihv koos hoolikalt valitud veinidega ning baarialas pakutakse linna parimat kokteilivalikut.

Kui esmaklassilise gurmeekogemuse kõrval on igatsus ka koduste ja lapsepõlvest meelde jäänud maitsete järele, siis käesoleva aasta veebruarist avatud uhiuues 8. korruse restoranis The Quarter @Swissôtel pakub peakokk Valentin Tertõtšnõi Eesti toorainest valmistatud eesti toitu, vürtsitades seda modernsema tvistiga. Restorani kontseptsioonis on keskendutud eelkõige kohalikele, keda oodatakse sööma värskeid ja tervislikke hommikusööke, nautima pühapäeviti populaarset brantši, proovima mitmesuguseid hõrgutisi a la carte menüüst ning saama samaväärsetest maitseelamustest osa ka kõige kiirematel ärilõunatel. Nii restoranis kui baarialal saab tunda end mugavalt – teksapükstes ja linaste põlledega teenindajad ning vasksete ja puitdetailidega sisekujundus kannavad endas hubaselt vaba atmosfääri.   

Väiksemaid keelt alla viivaid ampse pakub aga juba tänavalt hotelli sisenedes vastuvõtu tasandil asuv No3 Deli & Baar maja oma kondiitrite valmistatud hõrgutiste näol, mille seast leiab ka imehäid vegan- ja toorkooke, värskeid delikatesse, suupisteid ja küpsetisi, lisaks laia joogivalikut.

Šveitsi Alpidest inspireeritud lõõgastus

Kui liftiga 11. korrusele tõusta, reedavad seal hommikumantlites ringi jalutavad inimesed, rahustav muusika ja õhus lendlev aroom juba ette ülimat lõõgastust. Siin asub Šveitsi Alpidest inspireeritud ja sealse puhta mägioja nime kandev spaa- ja spordikeskus Pürovel oma jõu- ja aeroobikasaali, leili- ja aurusauna, hoolitsus- ja treeningruumidega. Duširuumidest ja soome saunast avanevad kaunid linnavaated. Meeldivalt sooja 31-kraadise türkiissinise veega basseinis supeldes võib lihtsasti mõelda end kaugele reisile ning aromaatses aurusaunas tunda troopilist hellitust ninasõõrmetest varbaotsteni. Saab lasta end hellitada mitmesuguste hoolitsustega, mis kosutavad Šveitsis toodetud orgaaniliste eeterlike õlidega professionaalsete käte all nii naiste kui meeste meeli ja keha. Üks armastatumaid on 90 minutit kestev imetlusväärne kašmiiri-kehahoolitsus, mis ühendab iidsed holistilised hooldusvõtted kaasaegse tehnoloogia ja luksusega. Kašmiiriproteiinide, babassu ja seesamiõliga hooldus parandab nähtavalt naha elastsust, jumekust ja tekstuuri, lisaks leevendab võimalikke nahaärritusi ning punetust. Erilise naistelemmikuna pakub Pürovel aga salendavat tselluliidihoolitsust, mida alustatakse puhastava koorimisega ja seejärel trimmitakse kehakontuure aktiivsete aineosadega merevetikamähisega. See stimuleerib ja puhastab keha mürkidest ning on parim viis tselluliidiga võitlemiseks, samal ajal lõõgastuvad keha ja vaim argimuredest. Veel paljude teistegi hoolitsuste kõrval annab oma kallima või sõbrannaga nautida ka privaatset ja rahustavat duaalmassaaži.

Tervisekeskusest leiavad spordisõbrad parimate treeningseadmetega jõusaali, kus kaasaegne valik ulatub televiisoriga varustatud linttrenažööridest sõudemasinani ja hantlitest jõumasinateni. Vahepealseks kosutuseks pakub Pürovel kõikidele klientidele vett ja teed, hotelli kondiitrite valmistatud hõrke küpsiseid ning puuvilju.

Kosutav uni pilvepiiril

Luksuse ja enese hellitamisega harjub kiiresti ja nii võib Swissôtel´is lõõgastudes tekkida tahtmine sealt mitte lahkudagi. Võrreldes mitmete teiste Eesti hotellidega, on selle viietärnihotelli majutuse hinna ja kvaliteedi suhe hästi paigas ning soovi korral saab puhkust lihtsasti paaripäevaseks pikendada. Ka standardkategooria toad rõõmustavad oma külalisi avaruse, kõikide mugavuste ja hingematvate linnavaadetega. Kui luksuslikus voodis lebada, ulatub silmapiir üle mere ja majade. Eriti hästi aitab pilvepiiril välja puhata ise “padjamenüüst” tasuta teenusena välja valitud kõige sobivam padi. Kui uni oli eriti hea, saab soovi korral samasuguse padja endale ka koju kaasa osta. 

Loomulik luksus, iseendale

Swissôtel´is on luksus loomulik, väljendudes tähelepanelikus, sõbralikus ja sundimatult viisakas teeninduses. Igaüks saab tunda end koduselt ja oodatuna selles hoolikalt viimistletud ideaalilähedases atmosfääris. Ööpäevaringne toateenindus ja parimad teenused on ühes kohas olemas ning soovi korral ei pea hotellist millekski lahkuma – võib vaadelda linna eemalt, omades täielikku privaatsust. Hallist argipäevast välja astumiseks on see kahtlemata üks kõige kiiremini töötavaid keskkonnavahetusi, mis laseb võtta aja iseendale – lõõgastumiseks ja taastumiseks. Hotellist väljudes on samm kergem ja silm haarab tuttavaid kohti laiemalt!

Jaga
Kommentaarid