1. „Jamaica“ – tõeline piraadilaevade ralli! Kogud varandust, põmmutad mängult kahureid ja seilad kodusadama suunas. Sobib vanusele 8+.

2. „Karuba“ – vahva seiklusmäng, kus sinu eesmärgiks on matkata läbi džungli ja otsida aardeid. Iga mängija ehitab endale klotsidest teeradu ja kiirustab peidetud templite suunas. Sobib vanusele 8+.

3. „Get Bit!“ – kui sinu lapsele meeldivad legod, üllatab teda see mäng. Pisikeses karbis on legomehikesi meenutavad tegelased ja näljane hai. Igal mängijal on teatud arv kaarte, millega ta saab mehikesi liigutada. Kes jääb rivis viimaseks, sellega teeb hai amps-amps! Teema võib tunduda kõhe, aga tegelikult saab palju nalja. Sobib vanusele 8+.

4. „Camel up“ – ülilõbus mäng, kus värvilised kaamelid kihutavad võidu ümber püramiidi ja sina püüad ennustada, kes neist esimesena finišisse jõuab. Sobib vanusele 8+.

5. „Ticket to Ride“ – lauamängude „uus klassika“. Mängijate ees on suur maakaart, mille peal on linnad ja nende vahele tuleb luua raudteed. Kes ehitab kõige pikema tee? Kes teeb ära oma salajased ülesanded? Sobib vanusele 8+.