Kirsimoos:

Viiele kuni kuuele
Valmistusaeg: 20 minutit + 25 minutit moosi tegemiseks + 1 tund moosi jahtumiseks

1 pakk (450 g) külmutatud kirsse

1 dl moosisuhkrut

Kamavaht:

2 dl vahukoort

400 g kohupiimapastat

150–200 g maitsestamata toorjuustu

1 dl (tuhk)suhkrut

1 tl vanillsuhkrut

3 sl kamajahu

Pane külmutatud kirsid potti ja kuumuta väiksel tulel keemiseni. Lisa moosisuhkur ja keeda 10 minutit. Jäta jahtuma vähemalt tunniks (moos läheb jahtudes paksemaks).

Vahusta rõõsk koor, sega hulka kohupiimapasta, toasoe toorjuust, (tuhk)suhkur, vanillsuhkur  ja kamajahu. Mikserda ühtlaseks massiks. Tõsta pokaalidesse kihtidena toorjuustuvaht, kirsimoos ja jälle vaht. Kaunista kirsimoosiga. Hoia serveerimiseni külmas.