12 tk
Beseepõhjad:
6 munavalget
4 dl suhkrut
1 tl valge veini äädikat
175 g röstitud, kooritud metspähkleid
Kreem: 
6 munakollast
350 g Fazer Premium Tume küpsetusšokolaadi , 70 % 
2 dl tuhksuhkrut
6 dl vahukoort
Fazer kakaopulbrit

Kata 3 ahjuplaati küpsetuspaberiga ja joonista paberile 20- 22 cm läbimõõduga ringid. Vahusta munavalged kõvaks vahuks, lisa pool suhkrust vähehaaval, pidevalt vahustades. Lisa ka ülejäänud suhkur, veiniäädikas ja jahvatatud pähklid.


Laota munavalgevaht ringidele , küpseta ahjus 150 kraadi juures 1‒1, 25 tundi. Lülita ahi välja ja jäta lahtise uksega tunniks kuivama- jahtuma.


Sulata šokalaad vesivannil või mikros, lase jahtuda mõni minut. 
Vahusta munakollased tuhksuhkruga heledaks vahuks, topelmahuni.


Sega hulka sulatatud šokolaad. Vahusta koor, kuni hakkab paksenema. Sega 2‒3 sl vahustatud koorest sokolaadivahu hulka, et oleks kergem segada. Sega ka ülejäänud vahukoor ja hoia paar tundi külmas, et oleks hea määrida.


Tõsta beseepõhi serveerimisvaagnale, määri peale kolmandik kreemist, nirista soovi korral ka sutsuke karamellkastet. Tõsta peale teine besee, määri teine kolmandik kreemist, nirista taas soovi korral sutsuke karamellkastet ja tõsta peale ka kolmas besee. Tõsta tordile ülejäänud kreem, et oleks kuhu marju kinnitada ja kaunista marjadega.
Tõsta 1 tunniks külma ja naudi.

 Küsi ka LIa Virkuse uut šokolaadiraamatut raamatupoodidest.