Mu viimase aja lemmikuks kujunes kõhklemata Mary Cohri silmaümbruse erihooldus Eye Repair. Ei saa salata, et võimalikest ilumuredest on nimelt tumedad silmaalused mulle läbi aastate enim meelehärmi valmistanud. Olgu põhjuseks geneetiline eelsoodumus, pidev töö arvutiga, napp ööuni või vähene veejoomine, „kotid“ silmade all on esimene märk, et elustiilis ja ilurutiinides midagi muuta tuleb. Mary Cohri aparaadihoolduste lühikuuri tulemusena on mu silmad nüüd märksa selgemad ja kogu ilme tunduvalt värskem.

Eye Repari silmaümbruse erihooldus koosneb kolmest etapist, mis üksteist täiendavad. Näohooldus algab pale puhastamise ja näonaha koorimisega, millele järgneb unikaalne „dünaamilise ionisatsiooni“ meetod CatioVital Cellular Energy aparaadiga. Viimane parandab mikrotsirkulatsiooni, leevendab turseid, vähendab tumedaid silmaaluseid ning silub kortsukesi. Sealjuures ei tunne mingit ebamugavust nahal ega metallimaitset suus, mida aparaadihoolduste puhul enim peljatakse! Hooldust jätkab lõõgastav massaaž silmaümbrusele, mis aitab pinguldada ning ergutada väsinud silmaümbrusnahka. Iseäranis meeldis mulle hoolitsuse viimane etapp, pinguldav mask, mis värskendas silmaümbrust koheselt.

Kui sageli võib parimat efekti näohoolduse järel tajuda alles järgmisel päeval, näis mu silmaümbrus puhanud, pinguldunud ja säravam juba massaažilaual püsti tõustes. Tumedad silmaalused on nüüd hajunud ning tursed vähenenud. Mõistagi peaksid salongi- ja koduhooldus käima käsikäes, niisiis võtan koduses vannitoas appi needsamad, Eye Repair silmamaskid.