Kell 23-04 kulgeb kiire rakkude uuenemise protsess. Pimedal ajal, kui kõik organid puhkavad, on nahk võimeline aktiivselt omandama öökreeme.

Kell 04-05 ajal valmistub organism ärkama. Aktiviseeruvad kaitsejõud, mis hakkavad võitlema vabade radikaalidega- nooruse ja ilu vaenlastega.

Kell 06, kui te veel magate, organism ärkab. Tõuseb vererõhk ja kehatemperatuur, suureneb adrenaliini hulk veres. Kell kuus ärganud inimene jääb terveks päevaks energiliseks, sest ta on ärganud kooskõlas biorütmidega.
Kui kellaosutid lähenevad seitsmele, algab keeruline aeg. Organism elavneb, stressihormoonid produtseeruvad, veres hakkavad lõhestuma süsivesikud, mis kannavad edasi energiat.

Kell 08-12 on ainevahetus kõige kõrgemal tasemel, nahas paraneb vereringvool ning nahk on kõige vastuvõtlikum kosmeetilistele protseduuridele. Kell 08 söödud rikkalik eine ei tee teid paksuks, sest süsivesikud muutuvad energiaks mitte rasvaks.

Kella 10- 11  vahel on produktiiveim aeg igat liiki tegevuseks.

Kell 13-15 on kosmeetilised protseduurid ebasoovitavad. Pärast keskpäeva ainevahetusprotsessid aeglustuvad, alaneb vererõhk ja hormoonide tase veres, nõrgeneb organismi kaitsejõud.

Kella 14-15 vahel on organismis vähe staatilist elektrit, seetõttu alluvad juuksed halvasti soengutegemisele ning lõikusele.

Pärast kella 15 aktiviseerub jälle vereringvool ja kõikide organite töö.

Kell 16 on kõige parem aeg spordiga tegelemiseks, minna sauna või basseini. Lihaste jõud ja liikumise koordinatsioon on sel tunnil maksimaalne.

Kell 17 on päevas kõige sobivam aeg lasta teha massaaži.

Kell 18-20 tasub lasta teha valulisemaid kosmeetilisi protseduure, sest valulävi on siis kõige kõrgem. Kõik mida sööte pärast kella 20.00, läheb rasvaks.

Kell 20-23 rahunevad kõik organid, samuti nahk, valmistudes uneks. Kell 21st hakkab aju tootma serotiini (unehormooni) ning kehatemperatuur alaneb.