HIINA
Valge- ja roheline tee sisaldavad antioksüdanti nimega  EGCG, mis aitab võidelda kortsudega.  Lisaks valge- ja rohelise tee joomisele, teevad hiinlased ka erilist noorendavat näomaski. Nad segavad rohelise tee pulbrit juba tõmmanud valgele teele.

INDIA
Alusta päeva nagu naised Indias- tassikese ingveri ja mee teega.  Sega hakitud ingver ja mesi kuuma veega ning naudi. Selline tassike imejooki on täis noorendavaid aineid.  Mesi aitab hoida ära põletikke ning ingver on tõhus antioksüdant.

MEHHIKO
Käed kipuvad meie vanust kõige esimesena reetma, sest kaotavad kergesti oma elastsuse ja vitaalsuse.  Mehhiko naised valmistavad selle vältimiseks  aga tõhusa koorija segades  kokku suhkru ja sidrunimahla.  Nahka koorides on seda hiljem lihtsam niisutada.

POLÜNEESIA
Polüneesia naised joovad noni-mahla. Ilmselt oled sellest kuulnud kui uuest supermodellide ilujoogist, kuid tegelikult on see juba  aastasadu olnud polüneeslaste varasalves.

PRANTSUSMAA
Prantslannad kasutavad enda noorena hoidmiseks viinamarja seemnete ekstrakti. See suurendab antioksüdantide sisaldust veres ning aitab seeläbi võidelda vananemisilmingutega.  Ekstrakti aga seepärast, et muidu peaks sööma korraga ära üle kilo viinamarju.