Anais Pouliot
Armastan silmakreeme! Hetkel on minu lemmikuks Eye Elixir by Elemental Herbology Londonis toodetud kreem. See sisaldab rohkem taime-esktrakte  ning lõhnab värskelt.  Proovin üldse kasutada rohkem looduslikke tooteid. Eriti meeldib mulle argaaniaõli – kui paned seda enne magamaminekut peale, ärkad sama pehme nahaga kui beebil. 

Jourdan Dunn
Kasutan peamiselt Sisley’s tooteid.  Kõige tihemini kasutan puhastuspiima ja niisutajat.  Samuti meeldivad mulle selle firma näomaskid. Minu ja mu ema lemmikuks on musta roosi näomask.  Peale maske tunnen, kuidas mu nägu saab säravama jume, eriti efektiivseks on need osutunud hommikuti, kui tahan kiiresti väsinud ilmset lahti saada.  Kasutan seda kaks korda nädalas!“ 

Lakshmi Menon
Olen suur dr.Hauschka toodete fänn.  Olen neid kasutanud nüüdseks juba aastaid. Eriti meeldib mulle roosi päevakreem. Usun, et ilusa ja tervisliku naha saladus ongi see,  kui kannad endale peale looduslikke ja kemikaalide vabu tooteid. 

Ginta Lapina
Avastasin enda jaoks orgaanilise kosmeetikasarja Suki! Kasutan nende seepi ning niisutavat näoõli- see on minu jaoks midagi uut. Masseerin seda oma näole kaks korda päevas ning olen tulemusega väga rahul.  Olen sellest brändist hetkel suures sõltuvuses – mu agent saatis mulle nende testrid ja nüüd ma ei suuda sellest brändist enam kuidagi loobuda.“ 

Nyasha Matonhodze
Olen seda meelt, et vähem on rohkem! Mida vähem tooteid oma näole kannad, seda parem.  Olen terve oma teadliku elu kasutanud Dove seepe ningPalmersi kakaovõid.  Mu nägu väsib moeshowl ja pildistamistel pealekantud meigist õhtuks nii ära, et alati pesen meigi koju jõudes Dove seebiga kohe maha ning seejärel kannan peale pisut kakaovõid. Kuigi saan paljudel üritustel proovitooteid, pole ma mõelnud hakata uusi kasutama, sest armastan neid, mis mul juba on ning kui need töötavad, milleks siis uusi proovida. 

Arizona Muse
Mul on vedanud! Ma ei pea hetkel veel oma naha heaks midagi tegema.  Üks lemmiktoode mul siiski on-Caudalie ilueliksiir.  See on vesi eeterlike õlidega.  Naudin selle peale piserdamist!  

Josephine Skriver
Moenädalate või tiheda graafiku ajal kasutan meigi eemaldamiseks Organic Pharmacy porgandi Butter Cleanserit.  See võtab isegi veekindla ripsmetušši maha ning on lisaks niisutava toimega. Mul on tunne, et ta puhastab tõesti sügavuti.  Kasutan seda kaks korda päevas. Igapäevaselt pööran aga tähelepanu sellele, et jooksin piisavalt vett. Kui mu nahk on piisavalt niisutatud, särab see silmnähtavalt rohkem! 

Liu Wen
Mul on leping kosmeetikabrändigaEstée Lauder ja seepärast kasutan ainult nende tooteid. Suureks lemmikuks on Advanced Night Repair seerum, sest see muudab mu naha eriti värskeks. 

Lara Mullen
Mul on C-vitamiiniga niisutaja Blissilt. Kasutan seda mitu korda päevas. Alati kui tunnen, et mu nahk on kuiv. Olen seda isegi  metroos peale kandnud. 

Melissa Tammerijn
Kuna mu nahk on väga paljudele toodetele allergiline, siis võtan oma tooted kõikidele showdele ja fotoshootidele kaasa. Hetkel kasutan Avène ja Laura Mercier tooteid.  Mis võibolla on veel pisut ebatavaline- koorin oma näonahka iga päev. 

Tati Cotliar
Mu näonahk on korras ainult tänu sellele, et ma ei kanna meiki. Kui pean seda siiski showdel või pildistamistel tegema, siis võtan selle nii ruttu maha kui võimalik.  Usun, et just sellepärast pole mul näonahaga mingeid probleeme. Ma ei kujutaks ette päeva, kus pean terve päeva meiki kandma. 

Mackenzie Hamilton
Hoidun päevitamisest. Ma isegi jalutan päevavarjuga ja inimesed peavad mind palju nooremaks kui ma tegelikult olen-järelikult see nipp toimib!