Vastab ILUABI jumestaja Maarja Järvsoo:
Mõistan, miks selline küsimus on tekkinud. Ei taha meist keegi käia rannas ilma igasuguse jumestuseta, kui meid vaevavad mõned iluvead. Kirjutan järgnevalt mõnest tootest, mis meid aitavad ka rannas kaunilt särada.

• ÄRA MITTE KUNAGI UNUSTA KASUTAMAST PÄIKESEKREEMI -  nahk on meie suurim organ ja me peame selle eest hoolt kandma. Kui sinu nahk on heledamat tüüpi tuleb eriti jälgida, et nahka korralikult päikesekaitsefaktoriga kaitsta. Muidu on tulemuseks kole punetav nahk. Päikesega liialdamine kiirendab ka naha vananemist.
• DEFEKTNE NAHK – kui muret teevad punnikesed või muud punetused ja ebapuhtused nahal, võib neid varjata jumestuskreemi, peitepulga või BB-kreemiga. Kõigi nende toodete sees on ka päikesekaitsefaktor. Samas ei takista nende kasutamine päevitamist. Peale vees käimist tuleks nende kasutamist korrata.
• HELEDAD KULMUD –meeldiv võimalus on lasta oma kulmud keemiliselt toonida. Siis on igapäevaselt muret vähem. Kui selline variant ei sobi, siis soovitan suvel toonitada kulme kulmupliiatsiga. See on püsivam ega lähe veega kokku puutudes nii kergesti laiali.
• HELEDAD RIPSMED – ka selle mure korral teeb elu lihtsamaks keemiline ripsmete värvimine. Loomulikult saab selle mure kõrvaldada ka veekindla ripsmetuššiga.
• SOOVID LAINERIT – paljud kosmeetikabrändid pakuvad oma toodete seas ka veekindlaid lainereid. Suvisel ajal ei pea see olema ilmtingimata rangelt musta tooni. Võid asendada selle mõne erksama tooniga, mis on suvisel ajal kindlasti väga efektne.
• KUIVAD JA KAHVATUD HUULED - pista oma rannakotti üks heledamat tooni huuleläige või niisutav huulepulk, mis niisutab huuli ja annab ka veidi tooni.


Saada sinagi oma  küsimus aadressile vastus@eestinaine.ee märksõnaga «lugeja küsib» ja otsime spetsialisti sellele vastama!