Märgid, mis viitavad, et jaanide ajal on liiga palju söödud: kõht on täis ka ärgates, sööd näljatunnet tundmata, soovid maiustada, kuigi oled äsja söögilauast tõusnud. Oluline on mitte mõelda, et nüüd on kõik läbi. Selle asemel tuleb härjal sarvist haarata ning asuda tervislikult toituma.

Ülesöömise tundemärkidest vabanemiseks tuleb pöörduda tervislike eluviiside juurde:  söö korralik hommikusöök, mis sisaldab täisteraleiba ja/või  putru, lõuna- ja õhtusöögi ajal söö ära suurem kogus köögivilju ning alusta pikkade jalutuskäikudega.
Siit sulle ka üks mõnus ja kerge juurviljasupp neljale.

Koostis:
• 200 g pastinaaki
• 400 g juursellerit
• 0,5 tk punast sibulat
• 2 tk tomatit
• 8 dl vett
• 1,5 spl puljongit
• 1 spl koort
• Soola
• Pipart
• Rukola

Valmistamine
• Koori pastinaak ja juurseller, haki suurteks tükkideks. Koori ja tükelda suurteks tükkideks punane sibul ja tomatid.
• Kuumuta õli paksupõhjalises kastrulis, lisa sinna sibulad ja prae üks minut. Lisa juurde pastinaak, juurseller ja tomatid. Lisa vesi ning puljong, keeda vähesel tulel 20 minutit.
• Seejärel püreeste saumiksriga, lisa soola ja pipart, koor ning kaunista supp rukolaga. Head isu ja head taastumist!