1.  Ära unusta meigipõhja.
Jumestuskreemi alla tasub kanda meigi aluskreemi, mis tasandab, pinguldab ning viib nahalt ülearuse läike. Meigi aluskreem ei jäta „ülekrohvitud“ muljet, vaid hoiab meigi püsivalt palel.

2.  Vali kergemad tooted.
Kui tugevast riidest teksad ja kostüümipüksid kapinurka rändavad, tehes ruumi lillelistele suvekleitidele, peaks sama juhtuma ka meigikoti sisuga. Esmalt vaheta tummine meigivõie õrnalt tooniva päevakreemi vastu – see ei ummista nahapoore ning tundub nahal märksa kergem. Kui vajad vistrike või punetavate ninakülgede tarvis lisakatvust, võta appi puudrine meigikreem. See pakub lisakatvust, jättes naha siiski värskeks.

 3.  Kasuta päikesepuudrit.
Päikesepuuder muudab näo helgemaks, silmad säravamaks ning isegi hambad kirkamateks! Kuid ettevaatust, ülearune kiht päikesepuudrit võib ebaloomulikult mõjuda. Kanna puudrit vaid näo kõrgematele kohtadele nagu nina, lõug, otsaesine ja põsesarnad.

 4. Kasuta eredaid värve.
Su suverõivad on kindlasti värvikirevad – miks mitte ka meik? Värvidega vallatlemine annab näole värske ja noorusliku ilme. Vahest väike puudutus säravpunase põsepuna või rohelise lauvärviga?

 5.  Kõtt, läige!
Läikiv T-tsoon (otsaesine, nina ja lõug) on ilmne märk kuumusest – ja seda mitte heas mõttes. Muretse hädaolukordade tarvis matistavat näopaberit või niiskeid meigieemaldusrätikuid, et nendega nahka tupsutada.

6. Huulepulgad, eemale!
Paksu konsistentsiga huulepulgad võivad suvesoojas hõlpsasti huulekurrukestesse koguneda ning jätta ülevõõbatud mulje. Selle asemel kasuta toonivat huulepalsamit või kerget huuleläiget. Omal kohal on seniste lemmiktoonide läbikumavad ja kergemad koostised.

 7. Kindlusta silmameik.
Väldi niiskeid lauvärve ja otsi välja lauvärvi aluskreem. Viimane valmistab puudrisele lauvärvile ette tasase pinna, millel värv ka pikemalt pidama jääb.

 8. Osta veekindel ripsmetušš.
Enam ei pea muretsema, et silmavärv veega kokku puutudes laiali või tükki läheb. Praegusaja veekindlate ripsmetuššidega võib kasvõi sukelduma minna!