Sandra Bullock: “Ei saa end kuidagi iluduseks nimetada. Ja minu naer – see on midagi norskamise ja hüääni häälitsuse vahepealset! Nii kui Hollywoodi tulin, kohe soovitati nina korrigeerida ja ka juuksed värvida.”

Scarlett Johanssoni ei veennud isegi sekssümboli tiitli saamine, et tema välimusega on kõik korras. “Ma püüan mitte muretseda oma välimuse pärast, aga kõik sõltub ikka veel meeleolust. Vahel tahaksin, et mu silmad oleksid teise kujuga või et ma oleksin saledam, nina kitsam, kasv pikem ja keha võiks olla rohkem trimmis. Ja kuidas saavad sekssümbolil veel olla kõverad jalad,” räägib oma kahtlustest Scarlett.

Julia Roberts tunnistas, et kui ta peeglisse vaatab, siis näeb “hirmsat kõhetut naist, kotid silmade all.”

Victoria Beckhamit segab fotograafidele naeratamast hirm, et naeratus muudab ta koledaks ja kõik näevad ta krobelist näonahka. Samuti  häbeneb ka liigset kõhnust.

Kate Beckinsale, kellel ei peaks küll kaeblemiseks mingit põhjust olema, räägib oma figuurist: ”Olen nagu ümara tagumiku ja väikeste rindadega pillirookõrs.”

Shakira videoid vaadates on raske uskuda, et ta häbeneb oma keha. “Maksimum, mida paljastada suudan – on kõht.”

Katy Perry hirmuks oli teismelisena, et ta rinnad ei hakkagi kasvama. “Palvetasin rindade eest, mis oleksid nii suured, et pikali olles kohe jalad ei paistaks.” Tundub, et palvet võeti kuulda.

Cameron Diazile ei anna samuti rinnad rahy. “Kogu aeg katsun neid, lootes, et natukenegi kasvaksid. Kõik on asjata –  endiselt väikesed.”

Keira Knightley on naine, keda paljud kadestavad just tema figuuri pärast. Keira häbeneb oma kõhetust, öeldes: ”Ajakirjad kirjutavad, et praegu pole eriti moes kõhtu näidata. Huvitav, mida mul siis üldse näidata oleks? Rindu pole ju olemaski!”

Tilda Swinton naljatas, et tema pole edukas mitte oma ilu pärast, vaid just tänu selle puudumisele: ”Minu poole pöördutakse vägagi tihti sõnaga “söör.” Arvan, et inimesi ajab segadusse minu pikkus ja see, et olen peaaegu ilma meigita. Nad ei kujuta ette, et üks naine võiks selline välja näha!”

Claudia Schiffer peab end hiiglaslikult pikaks, ka supermodelli staatus pole tema komplekse vähendanud. Väldib teadlikult kontsadega kingi, et abikaasaga kõrvuti kõndides, poleks märgata, et ta on tükk maad pikem.

Selena Gomezile näib, et tema kõrvad on kummalise kujuga. “Ei tea, kas olete märganud, aga püüan alati oma kõrvad juuste alla peita.”

Lõpetuseks elutargad sõnad Sofia Lorenilt: “Värskendatud põsed, oskuslikult puuderdatud nina ja hästi värvitud ripsmed polegi kõige tähtsamad, et olla veetlev. Ilu sõltub hoopis millestki muust – headus, tarkus ja kujutlusvõime, ilma nende omadusteta efektseks naiseks ei saa.”

Allikas: www.shape.com