29.05.2024, 17:00
RETSEPT | Lia Virkus soovitab: kui mõnusa hapuka maitse annavad taluvõile kevadised kuusevõrsed!
See on uskumatu, kui mõnusa hapuka maitse ja kauni värvi annavad ehtsale taluvõile kevadised kuusevõrsed.
![Uhke panna nii peo- kui ka hommikusöögilauale.](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/d845f540-b914-11eb-98b6-49bcde121acf.jpg?noup&w=1200&h=711&fx=0.558419&fy=0.580435&rotate=0&flip=0)
Uhke panna nii peo- kui ka hommikusöögilauale.
FOTO:
Soovi korral lisa ka pisut mett, nii säilib maitsevõi märksa kauem. Uhke panna nii peo- kui ka hommikusöögilauale.
100 g võid
0,5 dl kuusevõrseid
soovi korral 1–2 tl mett
Haki võrsed, sega toasooja või ja soovi korral ka meega. Pane 15 minutiks külma maitsestuma. Naudi musta leiva või saiaga.
![](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/d845f540-b914-11eb-98b6-49bcde121acf.jpg?noup&w=400&fx=0.558419&fy=0.580435)