Ei, Annely ja Kristiina on täiesti tavalised naised, kõrgharidusega, üks neist ka ema, kes kuuluvad 2011. aastal tegutsema hakanud Burlesque Estonia ühendusse.

Mis on burlesque, sellest räägivad Miss Chrissy Kiss ja Affinity Starr ise:

“Burlesque on lavastuskunsti alla lahterduv teatraalne meelelahutus täiskasvanutele, lühietenduse vorm, mida jutustatakse läbi kostüümi. Etteasteks võib olla lustlik komöödia, julge poliitiline paroodia, sensuaalne buduaaristseen või hoopis jõuline kostüümidraama. Vahel kutsume seda hellitavalt muinasjutuks täiskasvanutele. Tihti aetakse burlesque segi kabaree või striptiisiga. Kabareega võrreldes on show lühem ning provokatiivsem. Striptiisist eristab see, et pole tähtis, mida teed, vaid kuidas teed. Burlesques jäävad privaatsed kehaosad alati kaetuks.

Omal ajal peeti burlesqued revulutsiooniliseks, kui naiste arusaamade mõjutajat oma õigustest ja võimalustest. Täna ei valgusta see lavavorm mitte ainult teed naiste mõttemaailma, vaid näitab näpuga meestele, kes veel on kinni pseudo-sotsiaalsetes stereotüüpides.

Burleskiteater annab meile võimaluse jagada teistega enesest seda osa, mis igapäevaelus varju jääb. Võimaldab loomingulist eneseväljendust nii kostüümikunsti, meigi, stilistika, koreograafia kui mänedzmendi valdkonnas. Teekond ideest aplausini on ühtemoodi nauditav ja pinget pakkuv.”

 Lisaks  modellide põnevale hobile avastasime fantastilised Eesti pesubrändid: Helen Valk Varavini imepeenest-pehmest siidist retrohõngulised komplektid ning MiMoST´i olesklemise-hõlstid ja puuvillased pantaloonid, mis on nii nõutud, et pildistamise tarvis õmmeldi eelmisel ööl paar püksipaari juurde.

E-poest Siidisukk.ee leidsime huvitavaid sukki, mis kahjuks kõik pildile ei mahtunud, näiteks sukkpüksid, mis meenutavad sukahoidjaga sukki! Kaunist ja taskukohast pesu leiab alati Linette poodidest, kus nüüd on brändi nimeks Rosme. Lisaks kõigele avastasime oma pildistamispaiga Antique&Repro näol tõelise varakambri, kus lisaks haruldasele mööblile leiab ka originaalseid kingitusi ja põhjamaise disainiga SNÖ ehetekollektsiooni. Tasub sisse astuda!

Julge pesuseeria leiad märtsikuu Eesti Naisest.