Liiga palju jumestuskreemi
Paks kiht võib küll peita sinu iluvead, kuid üleliigne jumestuskreem valgub peenikestesse kortsukestesse ning viib sellelt sära.

Tumedate silmaaluste peitmine peitekreemiga
Et näha tervem ja noorem välja, peidavad paljud naised oma tumedad silmaalused kasutades peitepulka. Peitepulk rõhutab aga esimesi kortsukesi selles piirkonnas.  Heaks lahenduseks on kasutada valgustpeegeldavat peitepulka.

Liiga tume huulepulk
Tumedamad toonid muudavad objektid automaatselt väiksemaks. Seepärast kasuta alati erksaid huulepulki ja- läikeid.

Puudri kasutamine
Nooruslik nahk peegeldab juba loomupäraselt valgust, jättes terve ja ilusa jume. Puuder aga matistab tulemust ning selle kandja näeb automaatselt vanem välja.  Puudrit soovitatakse kasutada eelkõige rasuse näo puhul.

Must silmapliiats
Silmapliiatsi kasutamine on hea võimalus oma silmi rõhutada, kuid meigikunstnikud soovitavad kasutada pruune toone, must jääb liialt intensiivne ning muudab vanemaks. Oluline on ka hajutamine, mida konkreetsem on silmapliiatsi joon, seda vanem paistad välja.

Vale tooni huulepliiats
Huulepliiats tuleks valida võimalikult oma loomuliku huule värvitooni järgi, mitte  huulepulga või – läike järgi. Valed toonid  rõhutavad liialt huuleäärt ning tulemus teeb sind vanemaks.

Alumiste ripsmete värvimine
Kui värvid ära ka oma alumised ripsmed, rõhutad sellega liialt oma silmaaluseid ja see võib jätta depressioonis ning väsinud mulje. Pigem rõhutada  ülemisi ripsmeid ja kanna vajadusel vaid imepisike kogus ka alumistele ripsmetele.

Põsepuna mittekasutamine
Põsepuna lisab su näole elurõõmu. Lisa seda  põsesarna kõige kõrgemale osale ja tulemus jääb automaatselt nooruslik.

Huulepulga kasutamine otse huultele
Aja jooksul huule  piirjooned hajuvad ning tänu sellele on üha raskem huulepulka täpselt peale kanda. Et tulemus jääks loomulik, kanna huulepulka peale sõrmega.  Ebaühtlane huulepulk teeb su nooruslikkusele karuteene.

Liiga tume kulmupliiats
Liiga tume kulmupliiats jätab võltsi ja vana  mulje, eelista erinevaid pruune toone mustade asemel.