BeautyPrep™ on lihtne iluhooldussari, kuhu kuuluvad näopuhastaja, toonik ja niisutav kreem. Igapäevaseks kasutamiseks loodud tooted valmistavad naha ette meigi sujuvaks pealekandmiseks ning pikaajaliseks püsivuseks. Viimane omadus on ainulaadne, sest seni ei ole turul toodet, mis spetsiaalselt meigi kinnitumist soodustaks.

Face Cleanser on botaaniliste ekstraktidega näopuhastaja, mis eemaldab meigi ja mustuse näolt, silmadelt ja huultelt, niisutades nahka. Kasutades tulvab ninna otsekui kevadise muru aroom, mis teeb meigieemaldusest igati nauditava toimingu. Ainsaks miinuses on tunne, et kogu jumestuse (nii jumestuse kui silmameigi) eemaldamiseks kulub toodet kangesti palju...

Face Toner valmistab naha ette niisutuseks ja meigiks. Sidrunheina-, õuna-, pirni-, porgandi- ja kookosvesi tasakaalustavad naha pH-taset. Tõepoolest, kui vatipadjale toonikut lisada, on see otsekui pehme pai, mõnus viimistlus enne kosutavat kreemi.

Nii puhastajat kui toonikut on tunnustatud Ecocert sertifikaadiga nagu looduskosmeetikale kohane.

Face Moisturizer niisutab ja kaitseb nahka õhusaaste eest ning valmistab naha ette jumestuse nahale kandmiseks. Suvise sidrunheina aroomiga näokreem sisaldab nelja orgaanilise roosi tüvirakuekstrakti ja eeterlikke õlisid. Meeldiv on kreemi rammus tekstuur, mis ei ole teps mitte raskesti imenduv, vaid sujuvalt nahka sulanduv – nagu pühapäevane sidrunisuflee!