NYMFi kleidid kannavad jõulist naiselikku energiat, nagu kollektsioonile nime andnud eksootiline Mata Hari, keda ajalugu mäletab spionaazis süüdistatud kauni tantsijannana. Väeka naise olemust annab edasi imeline samet, mis on disaineri teele sattunud Aasia reisidelt. Ürgse akstendi lisavad nahast käsitöö-vööd ja poolvääriskividest detailid, pehme karusnahk on tuttav ka eelmistest kollektsioonidest. Disaineri sõnul peitub neis kleitides nii mõnegi triksterist rebase või õrna jänese energia.
Triin loob kleitide ümber oma maailma, milles liigub tema muusa – suure tähega Naine, kellest kiirgub ühtaegu midagi ebamaist ja enesekindlat iseendaga ühenduses olemist, mida ta on valmis ka maailmale näitama.

Diana Denissova kollektsiooni esitluses liikusid mahemagusad toonid sügavmõrkjateni samas taktis showd saatnud Mionetto vahuvenide keelel kihiseva maitsega. Ühtaegu paljastav ja kattev tafti ja hinnalise pitsi koosmäng on Diana käekiri oma tuntud headuses.

Mõlemad kollektsioonid on nii terviklikud, et on raske otsustada, millist kleiti peoõhtuks valida. Virtuaalselt on seda lihtsam teha ja võib valida mitu, tegelikkuses aga kindlasti lõbusam.

Siin on Eesti Naise moetoimetaja valik:

Diana Denissova:
Diana kleit on tõeline kunstiteos!

Kuuseroheline mõjub värskelt ja moodsalt

Suursugune hõbe mustaga

Veinipunane on talviste pidude värv

Imekaunis dekoltee ja unistuste seelik

NYMF
Rikkalik värviharmoonia ja ilusa kujuga seelik

Sama siluetiga 3-satsi seelikuga kleit oli mul aastal 1978

Vastupandamatu littertikandiga kangas + karvased detailid

Üks punane kostüüm peab olema!


Triinu voogava seelikuga kleit päästab igasuguse sündmuse