° Räägi teistega, kes on lahutuse läbi teinud, samamoodi mõtlevate kaaslaste tugi on sinu olukorras suureks abiks. Mida enam kuuled lugusid armastuse otsalõppemisest, seda vähem tunned end emotsionaalselt üksi.
° Kui tutvusringkonnast kaasatundjaid ei leia, on olemas tugirühmad ja internetifoorumid. Või ehk lood ise mõne sellise!
° Vali tunnete tuulutamiseks sõltumatu märklaud, sest endised sõbrad võivad olla eksiga sama meelt ja lojaalsuskonflikt on kerge tekkima.
° Püüa mitte võtta sõpruskonna kadumist isiklikult – sõpradel, kellega olete suhelnud paarina, võib tihti olla see eripära, et nad on suhelnud teiega kui paari, mitte kui indiviididega. On loomulik, et püha kvarteti lagunedes jookseb kogu sõprus liiva. Ära vaata seda kui enda puudust, vaid kui konstruktsiooniviga algusest peale.
° Ära lange deitimise-lõksu! On tavaline viga, et sõpradepuudus aetakse segi partneripuudusega. Kohemaid uut partnerit kohata tundub lohutav, kuid on parem, kui lood kõigepealt iseendale rahuldava elu.
° Sirvi läbi oma (vana) aadressiraamat, tegelikult on su ümber rohkem inimesi, kui arvad.
° Alusta mõne kursuse või sportimisega.
° Tähtis on leida inimesi, kes tõeliselt meeldivad, mitte seada omaette eesmärgiks saada ruttu uusi sõpru.
° Alati tasub hoolitseda oma vanade sõpradega suhete hoidmise eest, ka siis, kui oled kohanud kedagi, kellega tahaks igat tundi jagada.