WHITETAIL – disaineriks Soomes tegutsev arstiharidusega Margit Peura – pakub kõrgekvaliteedilisest naturaalkangast valgeid särkpluuse, madala revääriga jakke ja laiu meestemoelisi pükse ning jätkab juba "vanade klassikute" Kuldma ja Pohjanheimo rada.

Ka KÄT – disainer Kätlin Kikkas – lummab lakoonilise käsitluse ja kvalteeti õhkava puhastes värvides kollektsiooniga, milles kohati lööb välja sportlik alatoon, mis pole küll trennisaali mõledud.

RAILI NÕLVAKu minimalistlikult musta värvi kollektsioon ehmatab ettearvamatute lõikeliste lahendustega. Jakkide ja konstruktsiooni-üllatustega toppideks on kasutatud varem spordimaterjalina tuntud augulist võrkkangast, õhku läbilaskvat ja mittekortsuvat. Need on tulevikurõivad, mis mahuvad kokkusurutult ka reisikohvri käsipagasisse ilma oma välimust kaotamata.

Uustulnuk MIURIO disaineri, panganduse erialalt tekstiilikunsti magistrandiõpingutele suundunud disaineri Rita Assori digitrükis siidrätikud-sallid on üldises monokroomses meeleolus värvirõõmsaks vahelduseks. Tema kollektsiooni kuuluvad ka masintikandis kodutekstiilid.

Juba etableerunud aksessuaaribrändi SALT disainer Leen Videnski on uue kaelaehte disaininud nii, et ka selle omanik detaile ümber paigutades oma loovust rakendada saaks. Selline soov arvude ja Exel-tabelite keskses argipäevas ju paljude hinges pakitseb!

Ka väike on kaunis – KRISTI LIIVA JEWELRY mäekristallidest kõrvarõngad mahuvad iga päkapiku kingikotti ja igale pimedale õhtule sädelust lisama.
Uute Eesti moedisaineritega saab eeloleval kuul tutvuda ka Stockmanni kaubamjas avatud Zero pop-up poes.