Armastus. Tahad kallimalt eksootilist soojust, aga tema jagab sinuga oma leigeid argipäevi. Töö. Tempokad tööpäevad jõuavad enne õhtusse, kui kõik tegevused jõuad ära tehtud. Raha. Sissetulekud kaovad ostukeskustes siblides.

SÕNN
Armastus. Teineteisest möödarääkimise pärast ei tasu muretseda, kui südamed löövad samas rütmis. Töö. Väikesed töised muutused on sinu jaoks määrava tähtsusega ning võivad kujundada sinu karjääri. Raha. Materiaalne heaolu mõjutab sinu emotsioone rohkem, kui sulle meeldiks.

KAKSIKUD
Armastus. Tunded tulevad ja lähevad, aga tähtsad suhted elus on nagu kindel sadam, mida ei mõjuta sügistormid. Töö. Head suhted kolleegidega annavad tööle lisaväärtuse. Raha. Sulle on oluline finantskirjaoskuse omandamine uuel tasandil.

VÄHK
Armastus. Romantilised ettevõtmised muudavad armusuhte sügavamaks ja usaldusväärsemaks. Töö. Soovid leida endale uusi tööalaseid väljakutseid ning vaatad tööjõuturul luuravalt ringi. Raha. Sinu kaaslase heldus teeb elu lahedamaks.

LÕVI
Armastus. Kirg ja armastus on kütus, millega elus edasi liigud. Praegu on sul kire kütust piisavalt. Töö. Oled heas toonuses ja saad positiivset tagasisidet. Raha. Täiuslikust õnnest jäävad puudu ainult mõned suuremad rahanumbrid.

NEITSI
Armastus. Süda heliseb armastusest ning Jupiter, suure õnne planeet, annab selleks ka põhjust. Töö. Erialane usinus toob häid tulemusi, mis ületavad sinu ootused. Raha. Külluslikul ajal võib esineda liigset optimismi, hoia jalad maas.

KAALUD
Armastus. Tunnete väljendamises oled sa meister. Samas vahelduvad tunded sellise tempoga, et sinu kallim võib sellest emotsionaalsest kõikumisest merehaigeks jääda. Töö. Planeet Marsi mõju on tunda, töötad intensiivselt ja suure energiaga. Raha. Otsid tasakaalu kokkuhoiu ja laristamise vahel.

SKORPION
Armastus. Oled lõpuks ometi oma kallimaga ühise elutempo leidnud ning teil on aega teineteise jaoks. Töö. Mõtetega oled jumal teab kus, aga mitte tööl. Väike puhkus annab võimaluse mõtteid koondada. Raha. Kuidas investeerida, vaid selles on küsimus.

AMBUR
Armastus. Öökülmad ei mõju hästi sinu armuelule. Piirangute planeet Saturn annab võimaluse olemasoleva suhtega tööd teha. Töö. Täienduskoolitusel võid saada nii uusi teadmisi kui ka vahvaid tutvusi. Raha. Arved tahavad maksmist ja maksejõudu sul on.

KALJUKITS
Armastus. Partneri uued visioonid elust mõjutavad ka sind. Ilmnevad armastuse peidetud tahud. Töö. Oled usaldusväärne ning sulle usaldatakse uusi tööülesandeid. Raha. Ootamatult rõõmustav rahavoog.

VEEVALAJA
Armastus. Midagi on armusuhtes puudu, aga sa ei oska seda sõnastada, see kuulub x-faktori valdkonda. Töö. Tuttavalt stabiilne periood, stabiilsete tulemustega. Raha. Piisav, et ära elada, ebapiisav, et naudingut tunda.

KALAD
Armastus. Oled sukeldunud oma unistuste maailma ning seal on palju meeldivam kui reaalses partnerlussuhtes. Töö. Tahad teha olulisi muutusi oma töises elus, et olla endale vajalikus voos. Raha. Sissetulekutel on mõju sinu emotsioonidele.Anne Mänd