Tähelepanu, valmis olla, öökreemitama...

Nahk on dünaamiline organ, mis kaitseb väliskeskkonna eest, sünteesib D-vitamiini, reguleerib vee ja soojuse tasakaalu ning väljendab meie sisemist ilu. Öösel puhkamise asemel asub nahk täitma tööülesandeid, et hommikuks puhanud ja värske välja näha – põhjalike remonditööde käigus toimub naharakkude uuenemine, võitlus vabade radikaalide vastu ja mikrohaavakeste paranemine. Magades väheneb stressihormooni tase, mis vastutab venitusarmide tekkimise ja nahaplekkide eest. Magus uni võib samuti olla abiks kollageeni tootmisel, mille puudumine on otseselt süüdi kortsude tekkimises. Niisiis soodustab uni naha taastumist, kuid seda eelkõige öösel, seega magamata ööd päevase unega täielikult ei korva.
Nahk on magades toitainetele vastuvõtlikum, mistõttu ongi öötooted disainitud intensiivsema koostisega. Rohkelt vitamiine ja aktiivseid komponente ning niisutust sisaldavad seerumid ja kreemid töötavad öösiti äärmiselt efektiivselt − pakuvad nahale rohkem tööriistu tähtsate ülesannete täitmiseks ning aitavad kompenseerida naha kuumenemisel tekkivat kuivust. Päevasel ajal tegeleb nahk enda kaitsmisega ega suuda omistada nii palju aineid kui öösel, seetõttu on päevakreem palju kergema koostisega ning pakub suhteliselt lühiajalist toimeainet.

Nahk tippvormi
Öö varjus õrna koorimisega tegelev mask jätab naha tekstuuri mõnusalt pehmeks ja puhtaks ning ühtlustab naha tooni. Lisaainetevaba koorija sobib kõikidele nahatüüpidele.
Näole mõeldud spetsiaalsed öökreemid pole ilmselt kellelegi uudis, kuid nahk vajab niisutust ka mujalt − kindlasti tasub proovida just magamise ajaks loodud jalakreeme, deodorante ja maske, mis niisutavad nahka naturaalsel moel, toidavad sügavuti ning annavad kehale päeva alustamiseks ideaalse platvormi. Öine deodorant poeb magades paremini naha sisse ja reguleerib higinäärmete tööd halva lõhna eemaldamiseks. Jalgade pehmendajatest on aga öised kreemid kõige sisukamad, sest nende rasvane koostis ei sobi päevaseks käimiseks – kreemita ja tõmba tulemuse kindlustamiseks ka sokid jalga. Neid öiseid võrgutajaid võib häbenemata nautida igaüks − tooteid leiab nii naistele kui ka meestele.