Armastus. Valged ööd toovad sinu peidus poole välja ning armsamale on see üllatuseks. Töö. Ikka on midagi kasulikku teha ja mõni kiire asi vajab lahendamist. Raha. Oht väikeseks valearvestuseks, mis võib kalliks maksma minna.

SÕNN
Armastus. Sõnajalaõis jäi leidmata, kuid armastust jagub ka ilma sümboolsete märkideta. Töö. Tahad puhkust! Nii oled mõtetes rohkem rannaliival kui tööobjektil. Raha. Oled helde suveürituste sponsoreerija.

KAKSIKUD
Armastus. Südames on mitu isikut, kuid romantiline armastus kuulub vaid ühele. Töö. Tahad teha midagi uut. Võta selleks midagi ette ja uued võimalused tulevad su ellu. Raha. Krooniliselt suured väljaminekud.

VÄHK
Armastus. Ellu on tulnud armastuse praktilisem pool. Võtate kallimaga ette vajalikke materiaalseid tegevusi. Töö. Pälvid tunnustust, kuna sinu kiire mõistus ja kompetentsus toovad häid töiseid tulemusi. Raha. Võimalikud on väikesed lisasissetulekud.

LÕVI
Armastus. Suvesoojus on sind meeleliseks muutnud ning soovid romantilisi seiklusi. Töö. Saad rihma lõdvaks lasta, sest seda on teinud ka kliendid. Raha. Konsultatsioon finantsguruga on kasulik. Jälgi aga, et sa ei koperdaks koonerdusguru otsa.

NEITSI
Armastus. Kallim tahab sulle midagi olulist kinkida, kuid ta ei suuda otsustada, kas see peaks olema materiaalne ese või emotsionaalne hetk. Töö. Usinus sinus pole puhkusele läinud, tahad end teostada suvepäikese all. Raha. Reaalsust tajudes majandad praktiliselt.

KAALUD
Armastus. Uut isikut pole sa oma ellu soovinud, kuid ta lihtsalt ilmub sinu vaatevälja. Töö. Nüüd oled oma sõiduvees, mõni hea idee saab lõpuks teostatud. Raha. Kingituse hinda ei küsita.

SKORPION
Armastus. Enam sa ei suuda mängida diplomaatilisi mänge, vaid ütled otse, mida mõtled. Töö. Kolleegi toetus on praegu väga oluline. Raha. Väikesed majanduslikud võidud annavad ostujõudu juurde.

AMBUR
Armastus. Vana armastus paitab hinge, uus armastus paitab põlve. Töö. Sinu ettevõtlikkuse taustal paistavad kolleegid laisad. See ei meeldi neile. Raha. Sinu tublidus saab väärilise tasu.

KALJUKITS
Armastus. Tundeid on raske juhtida. Praegu juhivad tunded sind ning see toob armusuhtesse suuri muutusi. Töö. Hea võimalus suvepäevadel endale kasulikke suhteid hankida. Raha. Üks summa haihtub õhku jälgi jätmata.

VEEVALAJA
Armastus. Armastus ei hüüa tulles. Kõik juhtub kiiremini, kui sulle meeldiks. Töö. Maad on võtnud vaikelu. Midagi erilist ei toimu, ainult vestlused kolleegidega on mõnusad. Raha. Emotsionaalsed kulutused loovad häid mälestusi.

KALAD
Armastus. Sinu südames on kallima jaoks kindel pesa. Kallimal pole aga sellest aimugi. Töö. Mida järgmiseks ette võtta? Vaid selles on küsimus. Raha. Ootad imet, mis võimaldaks sul unistusi täita.